Connery

Julegaveinspiration til levemanden

En gaveguide til de gode sager

Det kan være enormt svært at diske op med en ønskeseddel på kommando, og det er som om det altid kommer bag på os mænd, at vores nærmeste spørger efter det!

Her er en ordentlig omgang ønsker, vi ved vil give begejstring under de fleste juletræer!

I år har vi delt inspirationen op i flere lister, her er lidt til drengerøven, levemanden, gameren, og den aktive - og vi har selvfølgelig også fundet inspiration til det modsatte køn. Dig in!

Levemanden

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Zanmai Hybrid Damaskus Kokkekniv

Japanerne kan et eller andet med knivsmedning, og denne kokkekniv er banket sammen af hele 65 lag. Denne sag på 18 centimeter er en lækker allround-kniv, der kan klare et væld af opgaver, men pas på fingrene! Skæfte af sort pakkawood.

Hvor: Foodgear.dk

Pris: 1749,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

STACT Vinreol

STACT er en modulopbyggelig vinreol, der efter en meget succesfuld Kickstarter kampagne, nu er nået til Danmark. Reolen kan bruges enkeltvis, eller bygges sammen til større samlinger, eller endda til en hel væg, hvis man er den heldige ejer af et egnet kælderrum. 

Modulerne fås i forskellige farvevariationer og materialer, og kombinationen af svævende ”hylder” i aluminium og det kvadratiske bagpanel i enten højglans eller træ-finish skaber et let og stilfuldt udtryk. STACT-vinreolerne er designet i San Francisco i USA

Hvor: STACT.dk

Pris: 899,- kroner per modul. En reol holder 9 flasker

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Victorinox Chrono Classic 1/100

Nogen der ikke kan få nok af ure, og selv om smartwatches vinder indpas, vil der nok længe være en overvægt i den mere klassiske type. Ovenstående er et Swiss Army klassisk chronograf, med quartz-urværk, dato-viser og tachymeter med 1/100 sekunds nøjagtighed. Urkassen er 41 mm i bredden, og altså en fornuftig størrelse til et herreur. 

Hvor: Victorinox.com

Pris: Ca 6.500 kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Beoplay H7

B&O's Play-brand har præsenteret en række nyheder i år, og ud over det velspillende lydsystem A6, er H7 en flot nyhed der lyder godt. 

Den trådløse hovedtelefon låner teknologi fra H8 og det lækre over-ear design fra H6, og kombinationen er en god ting. Udstyret med memory-foam, lammeskind, effektivt batter (20 timer) og touch-teknologi, er der ikke meget andet man har brug for, for god lyd på farten. 

Hvor: Beoplay.com

Pris: 3.299,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Samsung SUHD 65" 4K Curved

Samsungs Ultra HD flagskib er hands down et af årets tre fedeste tv. Det fåes ned i 48", men hvis den kurvede skærm for alvor skal være andet end en gimmick, er størrelsen en fakotor der spiller ind. En kurvet skærm på 65" giver den bedste gaming-oplevelse vi har oplevet til dato (Virtual Reality er ikke helt der endnu), og man bliver totalt opslugt af skærmen. Dertil kommer muligheden for at se et hav af 4K-underholdning, der blandt andet inkluderer Netflix' bedste serier: House of Cards, Jessica Jones og Narcos, for lige at nævne et par stykker. 

Modellen på billedet hedder JS9005

Hvor: Find nærmeste butik på Samsung.com

Pris: 23.999,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Jack Daniels Sinatra Select

Ol' Blue eyes ville have fyldt 100 år den 12. december. I den forbindelse har det Tennessee baserede whiskey distilleri skudt en hyldestudgave ud. 

Da Frank mødte Jack opstod der et livslangt venskab, og i mere end 50 år udgjorde manden og whiskeyen et makkerpar, som blev karakteristeret som ”cool, gentleman class” og som essensen af det gode liv. 

Sinatra Select, er lige så sanse-indtagende som legenden selv. For at få den distinkte smag frem i Jack Daniel’s Sinatra Select har man lagret whiskyen i specielle håndlavede amerikanske egetræsfade, hvor der indvendigt er fræset dybe riller i træet. Således eksponeres whiskyen for mere smag fra egetræet.

Hvor: Din lokale whiskey-købmand / COOP.dk (Medlemspris 1.299,-)

Pris: 1.999 kroner (1.299,- Se ovenover)

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Samsonite Integra Spinner

Integra er navnet på Samsonites topserie inden for bløde kufferter. Spinneren måler 55x40x23 centimeter, og passer derfor som kabinetaske ved langt de fleste flyselskaber. 

Kufferten er fastmonteret med kombinationslås, og har en del rum, blandt andet en skjortelomme, skolomme, vådlomme og et øverste rum med plads til dokumenter. Udført i holdbart polyester med lækre læderdetaljer. 

Hvor: Find fornhandler på Samsonite.dk

Pris: 3.299,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

66° North - Vatnajokull 800

Hvis ikke du er klar til vinteren endnu, så har islændingene din ryg. Denne lette dynejakke fra 66° North er perfekt til den blæsende og kølige danske vinter, og så ser den hamrende godt ud samtidig. Den isolerende kraft er noget så eksotisk som 800 FILL POWER gåsedun ( I know, right?) VET certificerede endda. 

Hvor: 66° North

Pris: 1500,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Jacob Jensen Parking Disc II

Den første elektroniske parkeringsskive fra JACOB JENSEN Design blev lanceret i 2009, og efter et par år i designkenderes forruder, er der nu kommet en afløser. Den nye skive hedder meget praktisk Parking Disc II. Den har fået en opdatering af det velkendte design, og er blevet udstyret med bedre teknologi - ikke mindst. 

Skiven har automatisk bevægelsessensor, der registrerer parkeringen med det samme - herefter runder skiven op til nærmest kommende kvarter. En blå indikator-LED blinker fra indersiden når tiden er sat, og er batteriet ved at løbe tør for strøm begynder den at lyse rødt. Slut med at tjekke efter, om skiven nu er sat, hver gang man parkerer. Hvis ikke man et til det automatiske, kan tidspunktet ændres manuelt, ved knaptryk. 

Skiven er godkendt af Trafikstyrelsen og testet af Teknologisk Institut, og monteres alene ved hjælp af klæbepuder. 

Hvor: Jacobjensendesign.com

Pris: 799,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Holmegaard Cabernet øl- og snapseglas

Hvis du har en kammerat der stadig serverer julefrokostens drikkevarer i plastikkrus, er det her en julegave der bare skal ske. Sidevognen smager bare lidt bedre når den bliver serveret fra et glas, og det samme gør pilsneren.

Hvor: Holmegaard

Pris: 6 x snapseglas 399,95 kroner // 6 x ølglas 499,95 kroner  

ANNONCE
Julegaveinspiration til levemanden

Dolce & Gabbana The One for Men Eau De Parfum

The One for Men er blevet reintroduceret i en tungere parfume-udgave. Den nye duft er i den tungere ende, og passer perfekt til de mørke vinteraftener. Den er maskuling og har topnoter af grapfrugt og koriander, mellemnoter af ingefær, kardemomme og orangeblomster og en bund af tobak og cedertræ. Maskulint og en duft man ikke går fejl af. 

Hvor: Matas / Magasin / Salling m.fl.

Vejlendende pris: 50 cl, 595,- kroner

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt