Connery

Julegaveinspiration til drengerøven

Julegaver alle vil have!

Det kan være enormt svært at diske op med en ønskeseddel på kommando, og det er som om det altid kommer bag på os mænd, at vores nærmeste spørger efter det!

Her er en ordentlig omgang ønsker, vi ved vil give begejstring under de fleste juletræer!

I år har vi delt inspirationen op i flere lister, her er lidt til drengerøven, levemanden, gameren, og den aktive - og vi har selvfølgelig også fundet inspiration til det modsatte køn. Dig in!

Drengerøven

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Google Chromecast 2

Google er ude med 2. generation Chromecast. Den er alt det geniale, som den første Chromecast blev rost for, og så lidt til.

Med Chromecast kan du gøre ethvert tv med HDMI-indgang "smart". Det muliggør ikke bare streaming fra alle Chrome-browsere på samme netværk, men også mulighed for at flinge alt materiale fra Android-enheder op på stor skærm. Udvalget af Apps til Chromecast 2 er også ret fornuftigt, så hvis du er streamertypen kan du nu nyde både Netflix, HBO Nordic, Viaplay, DR TV og Youtube direkte fra enheden. 

Den nye dongle har forbedret modtagelse, og designet med et fleksibeltkabelstykke, gør det muligt at installere ved selv den mest kringlede 90graders HDMI indgang. Great succes. 

Hvor: Chromecast 2

Pris: 320 kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Bartenderens Grundbog

Hvordan er det nu lige man laver en Tom Collins? Var det Gin? Og var der ikke noget med, at der skulle flormelis i? Det er surt at glemme de gode opskrifter, hvis festen er høj eller hende, man lige har inviteret op til en go'nat drink bare elsker en Tom Collins. 

Enhver mand skal have styr på de grundlæggende drinks, bogen er et flot læringsstykke der også er lækkert indbundet. 

Forfatter og bartender Hasse Bank Johansen har i en alder af 30 allerede været i branchen i 10 år og er en af de mest anerkendte og præmierede danske bartendere med flere titler bag sig.

Hvor: Din nærmeste boghandler / Turbine forlaget

Pris: 249,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

LEGO Ferrari F40

Størstedelen af gutterne vil få julelys i øjnene, hvis de åbner en gave og der står LEGO på æsken. Jovist, det er lidt barnligt, men til manden der har alt, er et stykke legetøj i LEGO-kaliberen en stor tur ned ad barndommens gade. Og det hele værd. Med de efterhånden mange licenser LEGO har, kan man altid finde noget der passer til fyrens interesser, men årets Ferrari F40 model er helt klart en af de fedeste. Og prisen er til at overkomme. 

Læs mere her. 

Hvor: LEGO Butikker / LEGO.com 

Pris: 799,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

ØL

Øl fungerer altid! Et godt bud kunne være den danske specialøl Schiøtz Mørk Mumme, som Royal Unibrew står bag, der vandt en award i den internationale øl-konkurrence European Beer Star. Det er selvfølgelig bare et godt eksempel, men egentlig vil enhver specialøl der er valgt med omtanke for modtageren vække glæde. Skål!

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Star Wars BB-8 by Sphero

Vi er midt i et Star Wars år, og med premieren den 16. december, er hypen lige ved at kamme over, og merchandisevanvid er en realitet. Men den lille fjernstyrede gyroskop-robot BB-8 er måske årets fedeste Star Wars-gadget, i hvert fald af dem til overkommelige penge. 

Droiden fjernstyres via smarthpone-app, og den kan også optage og afspille holografiske beskeder. Help me Obi-wan...

Hvor: Disney Store og alle landets legetøjsforretninger

Pris: 1349,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Sandisk Ultra Fit: 128 GB

Det er ret utroligt hvor meget data der kan samles på ingen plads, og Sandisks Ultra Fit USB lager er måske årets fedeste af slagsen. 

Flashdrevet er selvfølgelig USB 3.0, det understøtter læsehastighed på op til 130 MB i sekundet. Så er der altså ingen undskyldning for ikke at have sin personlige billedsamling med på farten!

Hvor: Find forhandlerliste på Sandisk.com

Pris: 128 GB cirka 500 kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Duft: John Varvatos Black Rebel

Dark Rebel er den rock-inspirerede designers seneste duft. Den passer perfekt til den mørke tid, med sine tunge dufttoner: En blanding af trænoter, jamaicansk rom, sort læder, og sød tobak. Et godt bud til den rebelske Bad Boy ;)

Hvor: Store locator her!

Pris: 460,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Les Deux - Cashmere

Danske Les Deux Cashmere sweat, er en af de bløde pakker vi gerne ser under træet. En klassisk regular fit kasmir-sweater med 15% kashmiruld og 85% bomuld vil klæde enhver knægt, og den fine kvalitet går godt i spænd med de enkle Les Deux detaljer. 

Hvor: Les Deux har pop-ups shops i København og Århus over julemåneden. / Online

Pris: 899,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Parrot Minidrones

Fjernstyret legetøj er bare væsentligt sjovere i dag, end for fem år siden. Parrot er et af firmaerne der har pioneret funktionelle miniudgaver af avancerede droner, både luftbårne, kørende og dem der er glade for vand. Og nu har virksomheden sluppet anden generation droner løs. Der er tretten forskellige robotter i de tre kategorier - alle styres vie smartphone/tablet-appen FreeFlight 3. 

Det er umanerligt sjovt at fyre op under de små maskiner, men det kræver stadig skills at mestre styringen. 

‘Jumping’

De kørende minidrones laver 90 grader skarpe sving og hopper op til 75 centimer op i luften eller fremad! De ser, hører og snakker takket være et indbygget wide angle-kamera, mikrofon og højttaler.

‘Airborne’

Denne kategori er akrobatiske - de kan lave saltomortaler og brage gennem luften med næsten 18 km/t. Der findes en night-udgave med lygter, og en cargo, der som navnet antyder kan bære på små laster. 

‘Hydrofoil'

Disse flyvende droner er fastgjort til en hydrofoilbåd, der svæver og glider hen over vandet. Dronerne kan nå en hastighed på op til 5.4 knob (10 km/t).

Hvor: Parrot.com

Pris: Minidroner rangerer fra 999 kroner til 1.799 kroner.

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Philips Hue Starter Kit

Philips Hue-sættet er en genganger fra sidste år. Vi synes stadig at det er en af de absolut bedste gadgets derude. Her har man ikke blot mulighed for at fjernstyre sit lys fra smartphone, og vælge mellem alle farver man kan forestille sig. Man kan også sætte lyset til at tænde før solen står op - når man selv vil stå op. Det kan også geofences, således at man altid træder ind i et oplyst hjem, når man kommer hjem fra hverdagens gøremål. Det er genialt, intet mindre. 

Hvor: Find nærmeste forhandler på Philips.com

Pris: Knap 1500,- kroner 

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Bosch Uneo Borehammer

Ingen ægte ønskeseddel uden et powertool! Bosch's nye akku-borehammer er voldsomt lækker. Den har en forholdsvis lav vægt på 1.2 kg, men samtidig masser af power til at bore og hamre i både beton og andre knapt så hårdføre overflader. Denne 10.8 volts udgave giver desuden mulighed for at dele batteri med de andre maskiner i serien, og det er ret nice! Især hvis man lige står og mangler ekstra batteri her og nu. 

Hvor: Spot nærmeste forhandler på Bosch.com

Pris: Omkring 1000,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Braun Cruzer 6 Beard & Head

Vi er mange mænd der sporter varianter af fuldskæg for tiden, men det kræver altså også pleje at holde sådan et. Braun Cruzer 6-trimmeren er skabt til formålet og kan klare alt fra 1 mm op til 20 mm. Og en præcisionstrimmer. Et effektivt og simpelt værktøj til manden der gerne vil holde sit skæg i god form. 

Hvor: Find nærmeste forhandler på Braun.com

Pris: 649,- kroner

ANNONCE
Julegaveinspiration til drengerøven

Jack & Jones: Star Wars Collection

Med Star Wars kollektionen er Jack & Jones formentlig sikret et ordentligt læs nye "gamle" kunder. Star Wars kollektionen byder på en række vidt forskellige beklædningsstykker, der bygger på grafik fra det altid genkendelige Star Wars-franchise, og i stedet for at det er blevet cheesy, er det super cool. 

Hvor: Jack & Jones Star Wars Collection

Pris: fra 249,95 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce