Connery

Julegaveidéer til mænd!

Julen står for døren, og har du det som os, står der et par af kvinderne i dit liv og skriger efter en ønskeseddel. Bare stik dem dette link!

Indrømmet! Det kan være enormt svært at diske op med en ønskeseddel på kommando, og det er som om det altid kommer bag på os mænd, at vores nærmeste spørger efter det!

Derfor har vi gravet en masse af årets mest interessante produkter - ifølge vores mening - frem. Så når din kæreste/mor/søster/bedstemor spørger dig, kan du bare sende hende dette link. Det var så lidt!

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

High Tech din Skiferie!


Planlægger du en skiferie inden længe? Et par nye lækre goggles er altid en god ting, og du kan fange et par sprøde Oakleys til en fornuftig penge, men for 5 af de store kan du få de vildeste Oakleys! 

Oakley Airwave 1.5 Har indbygget heads-up-display (HUD) der viser dig din hastighed, højde, distance og hvor længe du er luftbåren af gangen. For at toppe det, er der selvfølgelig GPS-system og musikkontrol i brillen. Kompatibel med både Apple og Android devices.

Oakley Airwave 1.5 Pris: 5551,- kroner. Find dem her

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Mesterlig lyd til minimal pris

B&O har skubbet en masse spændende produkter ud i deres B&O Play-regi. Den seneste nyhed er måske en af de bedste, for dem der ikke har kassen at punge ud. Beoplay H2 er lillebror til H6 hovedtelefonen, og den koster bare 1500 kroner. Det er en prisklasse der er tæt befolket af headsets i god kvalitet, men H2 hovedtelefonen (Med mic og iphone-control) hæver baren for god lyd til rimelige penge.

Man kan høre der er skruet en smule op for bassen, men hvor det i mange tilfælde går ud over oplevelsen når man lytter til musik, er disse høretelefoner så balancerede, som noget vi nogensinde har lyttet på i prisklassen. Ørepuderne er lavet af ægte lammeskind, rammen i kompositmateriale og tekstil, og de sidder perfekt på hovedet. Du kan kigge nærmere på hovedtelefonerne på Modesektionen. Måske årets gaveidé!

Beoplay H2. 1500 kroner. Du fanger dem lige her.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Julegaming


En Xbox One eller en PS4, står formentlig højt på de fleste drengerøves ønskesedler, hvis ikke man allerede har været ude og investere. 
Der skal ikke så forfærdelig meget argumentering til at slå fast: You need one of these.
Xbox One fra 2999,- kroner
PlayStation 4 fra 2999,- kroner

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Husk spillene!


Det er altid en udfordring at sortere mellem galt og genialt på spilmarkedet,  men her har du et par titler, der helt bestemt vil tage kegler:


FIFA15 – Det siger sig selv; til alle der bryder sig om fodbold!

Call of Duty Advanced Warfare – Spilserien er ved at have et par år på bagen, men netop som man er blevet træt af konceptet, kommer de og vender det hele på hovedet, med årets vildeste Sci-Fi Shooter.

Forza Motorsport: Horizon 2 – Dette bilspil er eksklusivt til Xbox, men har du sådan en, er dette bilspillet man skal eje. Aldrig har vi holdt så mange forlængede kaffepauser på redaktionen. Læs anmeldelsen her!

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Til den knap så fingernemme handyman


Hader du også bare at fumle rundt efter sømmene ned i kassen, når du står og hamrer løs? Nå ikke.. Men altså, hvis du nu gjorde, så ville MagnoGrip armbåndet være redningen. Bare stik håndleddet ned i sømkassen, og så er du loadet til en rigtig hammersession. God fornøjelse.
MagnoGrip Armbånd – 169,- kroner. Find den her

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Prisvindende Dansk Whisky

Stauning Whisky er på få år blevet et meget anerkendt destilleri, der leverer flasker til et par af de fineste restauranter, og henter priser og flotte bedømmelser fra både indland og udland. 

Deres flasker bliver udsolgt på ingen tid, så derfor vil vi påstå, at en flaske derfra, vil være en værdsat gave.

Stauning KAOS er en whisky der er lavet på en sammensætning af Rye, Peated og Traditional Whisky. En spændende kombination.

Stauning Whisky KAOS. En flaske koster 595,- kroner og du finder den på destilleriets webshop.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Hvem siger bøger skal være kedelige?

En bog er ikke nødvendigvis en hadegave, men den skal være gennemtænkt – hvis man bae hive den nærmeste bestseller i Føtex, er man et dårligt menneske. 


Blod, Sved og Fodboldtrøjer, er en virkelig interessant bog, hvis man er til fodbold. Den er skrevet af Jesper Herholt, som har landets måske mest komplette og interessante samling af fodboldtrøjer båret af spillerne selv, der har brugt dem i kampe i verdens største sport. Her fortæller han om de specielle fodboldtrøjer med hver deres særlige historie.

Blod Sved og Fodboldtrøjer, Jesper Herholt, Turbine Forlag pris: 299,95 kroner.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

World of Warcraft-pwn


Vi ved at et par stykker af jer, har tænkt jer at slå juleferien ihjel på Azeroth. Ud over at der åbenlyst er et par stykker af jer, der hiver Warlords of Draenor i julegave, så burde man overveje sig en ordentlig gamer-mus. 
Og Razer Naga Epic Chroma, er lige præcist det. Trådløs, 19 knapper og 16,8 millioner farver, gør denne mus til et fornøjeligt legetøj. Don’t be a faceroller.

Razer Naga Epic Chroma – ca. 970 kroner på Razerzone.com

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Køkkengrej


Et stort og tungt skærebræt er obligatorisk når stegen skal skæres for. TræMand sætter fra tid til anden et par til salg, men ud over det laver han dem på bestilling. Det er håndlavet kvalitet for alle pengene, det er flot og det er lækkert. Hvis du vil lære lidt mere om TræMand, kan du læse om ham på Modesektionen. 

Priserne for et TræMand skærebræt starter i omkring 500 kroner. Find dem her.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Norrdiske knive


Raadvad laver gode knive, og især serien Norr, der er lavet af tysk molybdæn/vanadium stål, med håndtag af nordisk kebonytræ, er en rigtig mand værdig. Gode tunge knive, der ligger godt i hånden og er til at arbejde med. Hvis vi kun må få en, skal det være Santoku kniven!


Raadvad Norr Santoku kniv. Vejledende pris: 349,95 kroner.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Gastromand!


Kogebogen du bør eje i år. Godt nok var vi ikke med til deres bogrelease, men vi har gået og luret på deres bog derude på hylderne, og man skal godt nok kigge langt efter en flottere og mere mandig kogebog, hvis ikke man får øje på Gastromændenes mesterværk. Fik vi sagt det er en pæn bog?

Gastromand – Spis og drik som en mand! Politikens forlag. Pris: 300 kroner.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Stilren rejsekammerat


Hvis du rejser en del, kender du til vigtigheden af en fornuftig kabinetaske. Den skal være lille, og let at transportere, den skal være praktisk og rummelig, og så må den gerne få dig til at se bedre ud på farten. 
Et af årets nyheder er Samsonites Lite-Cube DLX der i kabinestørrelse, kun vejer 2,3 kg.

Samsonite Lite-Cube DLX fås fra 3399,- kroner.  Samsonite.dk 

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Trådløs hjemmebiograf


Der er mange måder at få god lyd til dine film, men en vej der ikke er den rigtige – er at bruge de indbyggede højtalere i dit tv. 

Med SONOS Playbar får du en let og elegant møde at se dine film på, og du kan selvfølgelig også høre musik. Playbaren kører over SONOS velkendte trådløse Wi-Fi setup, der giver dig mulighed for at afspille lyd i flere rum på en gang – i sync! Opgrader sættet med en sub, og et par SONOS Play:1 og du har et meget vellydende 5.1 surround system. Din kæreste bliver glad for at vide at det er helt uden kabler.
 

Bonus: Køber du inden årets udgang, får du 1 års gratis adgang til Deezer.

SONOS Playbar – Pris: ca. 5200 kroner. 

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Man ved aldrig hvornår man får brug for at skære sig ud af en kneben situation


Derfor er en batteridrevet Dremel Micro Multitool en lækker lille sag! Maskinen er ikke et powerhouse uden lige, men den ligger fantastisk godt i hånden, og kan justeres fra en hastighed på 5.000 rpm til 28.000 – og med 35 medfølgende dremel-tilbehør, kan man slibe, skære, polere og pudse sig til en handy juleferie.

Dremel Micro 8050 - Pris fra 899,- kroner. Find nærmeste forhandler.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Trådløs sportslyd fra 50 Cent!


Fiddy in da house! Disse trådløse hovedtelefoner er bygget til sportsudøvere. Det kan godt være lidt svært at tro, før man får dem på hovedet, men de her bøffer – aint going nowhere! 
Ud over at sidde godt på hovedet, er de selvfølgelig vandresistente, så du ikke sveder dem ihjel. De bliver heller ikke ridsede, for belægningen er lavet af gummi, og nå ja faktisk er lyden også helt udmærket!

SMSAudio SMS SYNC by 50 Cent Wireless Sport – Pris 1599,- kroner. 

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

iPhone 6

Gør som alle de andre. Køb en iPhone. Ej, helt seriøst – hvis du sidder fast i en iPhone 4, og ikke vil skifte system, så er det på tide med en upgrade. Los! 
 

iPhone 6. Vejl. Pris ca. 6000 kroner. 

Julegaveidéer til mænd!

Flot og funktionel


Samsung Galaxy Alpha er ikke den telefon med de bedste specifikationer derude, men vi er altså også faldet for den gode størrelse og flotte design. 

Samsung Galaxy Alpha. Vejl. Pris. 4999,- kroner

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Støjfri Musikzone


Bose QuietComfort 25 Noise Cancelling hovedtelefoner passer til folk, der er på farten. De støjreducerende hovedtelefoner lukker al baggrundsstøj ude og tillader dig at lytte til musik, uanset hvor du er. Så du slipper for at høre på babygråd og fuldemandssnak i toget, for eksempel. 
QuietComfort 25 hovedtelefonerne leveres med et enkelt AAA-batteri, der giver op til 35 timers brug. Hvis batteriet dør, spiller musikken videre.

Bose QuietComfort 25 Noise Cancelling Headphones. Vejl pris 2.499 kr.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Stor og stærk


Sony Xperia Z3 er et powerhouse af en Androidfon. Med Sonys Z-serie features som slagfast Gorillasglas, og en høj tærskel for støv og vandindtag, er den en perfekt lommelurer til den aktive. Det fortræffelige 20,7 mpix kamera tager storslåede billeder – også under vand! At du kan spille PlayStation på den, er også ret cool.


Sony Xperia Z3. Priser fra 4300 kroner.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Sjus med stil

Hvis man kaster perler for svin, skal man sørge for at de er klar over det. Derfor går det heller ikke at hælde din bedste whisky op i dårlige glas. Med de flotte LUXION krystalglas fra RCR, får du stil nok til at gøre Don Draper jaloux. Den rette gave til en dråbeglad mand.

RCR Opera Whisky dekanter sæt med 6 glas. 699,- ved Mixmeister.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Til Coca Cola-kenderen

Nu vi er ved glassene, så kommer vi ikke uden om årets nyhed til cola-folket. Coca Cola krystal-glassene fra Riedel er i en klasse for sig, de trækker på den ikoniske form fra colaflasken, og fremhæver smagen i drikken. Det bedste af det hele er at glassene kun koster 74 kroner stykket, og at du kan læse meget mere om dem her.

Coca Cola x Riedel glas. 75 kroner/glas. Du finder dem bl.a. her.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Some men just want to watch the world burn

Der er et par mænd der vitterligt kun ønsker sig sokker og underbukser. Og fred være med det. Men hvis du endelig hopper på den vogn, hvad så med et give en gave, der bliver ved lidt længere? Ved Easy Underwear kan du fange et undertøjsabonnement til en fornuftig pris. Der er ikke så mange dikkedarer ved tingene - de er helt basic, uden mærker af nogen slags. Abonnementet "Den lille pakke" koster 217 kroner om måneden, og så bliver man 3 par underbukser og 8 par strømper rigere, hver måned. 

Easy Underwear Abonnement. Fra 119 kr/md. Easy-Underwear.dk

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

En racerbil alle har råd til!

Du kan eje en Audi R18 e-tron racer, Tom K's vinderbil. Det må være en passende gave til de mange mænd, der år efter år har fulgt Tom ved Le Mans, som et minde om alle de gode timer. 

Det vi snakker om, er selvfølgelig en model i 1:43 skala. 300 gram rent samlerobjekt. 

Audi R18 e-tron Quattro 1:43, 526 kroner, spottet ved Audimerchandise.dk.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

The Sopranos Collectors Edition

Det er første gang, at Sopranos bliver udgivet på blu-ray, masser af uset bonusmateriale - og så er Sopranos en af de mest gennemførte serier nogensinde og uden tvivl den bedste gangsterfortælling på serieformat. 

The Sopranos The Complete Series, Blu-ray eller DVD, 699,95 kroner. Find den her.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Tag det lidt fra toppen

Hvert år ser vi en masse bud på geniale oplevelsesgaver. Men skal det være en julegave, er det vigtigt prisen også er derefter. En tur i helikopter er en fantastisk oplevelse. Flyvningen foregår i en Bell 206 Jetranger. En amerikansk legende, der blev produceret fra 1967-2010. Den mest populære turbine-helikopter nogensinde.

Helikopter-oplevelse, 699,- kroner ved Bellevue Oplevelsesgaver.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

"One soundbar to rule them all"

Vi har allerede været omkring et surroundbar-system, men hvis vi skal en tak ned i prisklassen, så finder vi Razers Leviathan som en fortræffelig Plug and Play løsning. Sættet, der består af soundbar og sub, er så kompakt i størrelsen, at det er anvendeligt til både TV og PC. Det har bluetooth, jack-indgang og digital phono. En lille bonus - alle kablerne du skal bruge medfølger!

Razer Leviathan, 1500 kroner. Læs mere her!

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Nytårsforberedelse

Vi er sikre på at de fleste har styr på deres nytårskrudt, men til gengæld er der nogen der halter gevaldigt på champagnen. Asti er altså ikke godt nok! 

Køb en flaske Dom Perignon til din bedste ven, og tag jeres nytårsaften et par klasser op. Vi foreslår denne lækre Vintage Metusalem fra år 2000. Sæt igang!

Dom Perignon Vintage Metusalem 6 liter. 35.695 kroner. Find den her.

ANNONCE
Julegaveidéer til mænd!

Fjernstyret, fantastisk lys!

Smartlight er vejen frem, og et Philips Hue startersæt, er nok en af de ting hele redaktionen har på ønskesedlen i år. Startsættet indeholder en Wi-Fi bridge og 3 LED-pærer, der har et utal af farveindstillinger. Med sættet kan du fra din smartphone, tablet og PC styre lys i op til 3 rum, fra en lokation. Tilføj en masse lækre lysindstillinger, intelligent lys der tænder og slukker når du er indenfor Wi-Fi dækning, vækningslys og meget mere, det er nemt, det er underholdende, og det er årets "Se hvad jeg har fået" idé! Læs testen her.

Philips Hue farvet startersæt - 1489,95 kroner - set hos Lampeguru.dk

ANNONCE

Del dine ønsker i kommentartråden herunder - Vi opdaterer listen over weekenden!

Del

Seneste nyt

Annonce