Connery

Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren

Det kan være enormt svært at diske op med en ønskeseddel på kommando, og det er som om det altid kommer bag på os, at vores nærmeste spørger efter det! 
Hvis man er på udkig efter gaveidéer til en gamer, er det sådan set ikke det sværeste, at finde på en overraskelse - altså medmindre man ikke selv interesserer sig for gaming. 
Det fine ved gamere, er at de ofter er meget fokuseret på deres grej - og at der endnu oftere altid er en nyere, endnu bedre ting derude, som udgør en upgrade. 

Der er dog et par ting, som er vigtige at afklare, når man skal finde den rigtige gave til en gamer: Hvilken platform spiller vedkommende på? Er det en PC-gamer med forkærlighed for gaming med keyboard og mus? En konsolgamer med komforten i højsædet, eller måske en dedikeret mobilgamer, der ofte er på farten? Og hvad med spillet? Er det udelukkende Fortnite eller Call of Duty der games? 

Her er en omgang ønsker, vi ved vil give begejstring under de fleste gameres juletræer!

ANNONCE
Razer Barracuda Pro - Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren Razer Barracuda Pro

God lyd til allround gameren: Razer Barracuda Pro headset

Der er ikke meget ved Razers seneste headset der skriger "gamer!" i fjæset på dig. Razer Barracuda Pro er endnu et i rækken af hybrid-headsets, som veksler en forholdsvis høj anskaffelsespris til et headset der ikke alene er udviklet til gaming - men som også kan bruges til alt, hvad du ellers kunne finde på at bruge hovedtelefoner til. 

Razers seneste headset er ikke et klassisk gamer-headset, her er der ingen ekstern mikrofon, hverken aftagelig eller udtrækkelig - til gengæld er der indbyggede mikrofoner i den mere klassiske forstand, som vi efterhånden kender godt fra andre trådløse musikheadset - og det er tydeligt, at Razer går efter en bred anvendelighed. Razer Barracuda Pro kan lidt af det hele.

Læs testen af Razer Barracuda Pro her - vejl. salgspris svæver omkring 2000 kroner. 

ANNONCE
Nacon RIG 800 Pro HS - Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren Nacon RIG 800 Pro HS

Lyd til team-playeren: Nacon RIG 800 Pro HS

Dette sæt headphones er mere en racerbil, hvor førnvænte var en cruiser. Nacon-headsettet er heftigt og meget gameragtigt i looket, men den er ikke pyntet op for sjov. Dette headset byder på en dedikeret lyd, der leverer virkelig god lyd til holdindsatsen, og er både optimeret til brug for Playstation 4, Playstation 5 og PC-brug (Mens en næsten identisk RIG 800 Pro Hx er udviklet specifikt til Xbox-brug)

Det trådløse headset kommer med en praktisk trådløs ladestander, som betyder at man altid har en fast plads at placere headsettet, når der ikke games - og at man samtidig ikke risikerer at stå i en situation, hvor man har glemt at lade strøm på. 

Nacon RIG 800 Pro HS har ven aktuel salgspris på 1708 kroner hos Proshop.

ANNONCE
Turtle Beach Atom Android-controller - Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren Turtle Beach Atom Android-controller

Ekstra komfort til mobil-gameren: Turtle Beach Atom Android-controller

Mange har haft en tendens til at skele lidt opgivende til gamere, der foretrækker at spille på deres smartphone, men de dage er for længst ovre. Mobilgaming er kæmpestort - og det samme er udvalget af tilbehør dertil. 

En af de stykker tilbehør der giver absolut bedst mening til mobil-gaming, er en dedikeret controller, der tilsluttes smartphonen - og gamingbrandet Turtle Beach har udviklet en ret fed version - der dog forbeholdes folk der gamer på en Android-mobil. 

Turtle Beach' Atom Controller er udviklet med et klassisk konsol-gaming knaplayout, der er mere ergonomisk, end at sidde og skulle styre sit spil fra touch-skærmen. Samtidig har den low-latency bluetooth-forbindelse, så der ikke er forsinkelse i styringen, den holder strøm i over 20 timer - og så kan den rent faktisk (I modsætning til mange andre) pakkes sammen, til kun at fylde halvdelen af sin udfoldede størrelse, når den ikke bruges. 

Turtle Beach Atom har en aktuel salgspris på knap 1200 kroner hos Computersalg.dk

ANNONCE
Logitech MX Mechanical - Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren Logitech MX Mechanical

Et lækkert keyboard til den voksne gamer: Logitech MX Mechanical

Logitech har altid haft en særlig plads i gameres hjertet - og producenten der er særligt velbevandret i keyboard og mus, har lavet et af de fedeste keyboards - til dem der ikke er pjattede med lysshow og overdrevne detaljer, men stadig ønsker den taktile fornemmelse, som man får af et mekanisk keyboard. 

MX Mechanical er rent faktisk udviklet til 'professionelt brug', men et 'belyst præstationstastatur', i afdæmpede farver, er perfekt til gameren, der måske er vokset fra det helt store multifarvede lysshow.

Vejl salgspris er 1299 kroner hos Logitech.

ANNONCE
The Shrimp - Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren The Shrimp

De essentielle gamer-knapper: The Shrimp

I den totalt modsatte retning af det førnævnte tastatur, finder vi The Shrimp. Det lille tastatur byder kun på det absolut mest nødvendige i trykknapper til PC-gaming, 

Keyboardet er udstyret med blot 25 knapper, og det betyder, at det ikke er et keyboard man skriver en bestseller-roman på... Til gengæld er der præcist taster nok, til at langt størstedelen af PC-spil kan styres fra The Shrimp, i kombination med en mus. 

The Shrimp kommer med Cherry-keys og mekaniske switches, det har RGB-baggrundsbelyste taster og kommer med magnetisk håndledsstøtte, multimedie-drejeknapper og kører med aftagelig USB-C kabel. 

The Shrimp er kompatibel med både klassiske PC'er og også PlayStation 4 og PlayStation 5 - og måske konsolgaming er det helt rigtige bord, for keyboardet der i virkeligheden primært er en game-controller?

Find The Shrimp hos Elgiganten til 599,- kroner.

ANNONCE
Xbox Elite Controller Series 2 - Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren Xbox Elite Controller Series 2

Til den dedikerede Xbox'er: Xbox Elite Controller Series 2

Konsolproducenterne har gennem en del år tilbudt en serie ekstra gode controllere, og hos Xbox hedder den slags "Elite". 

Mens den controller der medfølger en standard Xbox er ganske god og habil, er Elite-controlleren bare lidt ekstra - og særligt den nyeste Xbox Elite Series 2, der tilmed kan designes i en helt personlig version.

Gamere kan vælge mellem en milliard forskellige farver og skræddersy næsten alle de ydre dele af Elite Series 2 controlleren, herunder hoveddelen, bagsiden, D-blok, bumpers, udløserne, styrepindene og knapperne.

Det er også muligt at vælge mellem en krydsformet eller facetteret D-blok, og for første gang nogensinde i Xbox Design Lab er det muligt at skræddersy styrepindenes base og ring. Derudover kan gamere også personliggøre deres design med laserindgravering af deres navn, gamertag eller andre valgfri ord/tekster på op til 16 anslag.

Elite Series Controllers er også designet til kunne være fuldstændig skræddersyet med udskiftelige komponenter, så gamere kan spille med lige netop den opsætning, der fungerer bedst for dem.

Fra 1.499 kroner hos Xbox

ANNONCE
PlayStation Dualsense Edge controller - Julegaveguide 2022: Julegaver til gameren PlayStation Dualsense Edge controller

Til den vilde PlayStation 5-mester: Dualsense Edge Controller

Akkurat som konkurrenten, er Sony også klar med en helt ny, vild controller - der kan lidt mere end standard-versionen. 

PlayStations Dualsense Edge er klar til julehandlen med et par særligt fede funktioner.

DualSense Edge kan remappes totalt, ligesom man kan deaktivere specifikke knapper og så er det muligt at fintune hvor lang en vandring som de analoge stikker skal vandre, før de reagerer. 

Det er også muligt at indstille triggernes vandringsafstand manuelt - og så er der en række ekstra knapper. 

På undersiden har man mulighed for at tilføje nye knapper, af forskellige slags - en funktion der blandt andet kendes fra Xbox' Elite-controller. 

OBS: Selve controlleren lanceres først i Januar 2023, men som med mange andre PlayStation 5-specifikke stykker udstyr, er de i høj kurs og forventes at blive svære at få fingrene i - derfor ville det ikke være dumt med en forudbestillingsbekræftelse under træet!

Pris: 1.799 kroner - forudbestilling blandt andet mulig hos Proshop

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce