Connery

Julegave til hende

Ingen stress - Vi hjælper dig med den perfekte gave!

Så er det den tid på året igen. Stress og jag med frygten for at købe den forkerte gave. Bare rolig, vi giver dig her 15 bud på gaver, hun med sikkerhed vil blive glad for at finde under træet. Hvad enten du er tidligt eller sent ude, om gaven skal være billig eller dyr - vi har svaret!

Under 500 kroner. 

ANNONCE
Julegave til hende

Purely Professional - 340,00 // Nicolas Vahe - 70,00 // Skønne salater og vidunderligt tilbehør - 349,95 // Gestuz - 499,00 // MAC - 165,00

1. De fleste kvinder går meget op i deres hår, men det er ikke altid, der er plads til gode hårprodukter i et stramt budget. Forkæl hende med en gaveæske og scor ekstra point ved at fortælle, at de hverken indeholder parabener eller parfume. 2. Nicolas Vahe produkter er ekstremt populære - både på grund af smag og udseende. De vil med garanti også gøre glæde i hendes køkken. 3. Kan hun lide at lave mad? Så skal du da give hende en kogebog! Hvem ved; måske det også kommer dig selv til gode. 4. Vil hun gerne være fashion og samtidig holde varmen? Giv hende et tørklæde i uld! Simple as that. 5. Makeup kan være et farligt felt at begive sig ud i, men kig efter hendes yndlingsmærke på badeværelseshylden - ellers ty til MAC; de kan hjælpe dig med det hele. 

Under 1000 kroner. 

ANNONCE
Julegave til hende

Yves Saint Laurent - 630,00 // Stella McCartney - 878,00 // Nike - 500,00 // Julie Sandlau - 750,00 // Kähler - 349,95

1. Har hun en yndlingsparfume? Køb den i en gaveæske. Det ser flot ud, og man får ofte mere for pengene. 2. Lækkert undertøj er altid en god, men også lidt farlig gave at give. Sørg for at tjekke størrelsen ud hjemmefra! 3. Nyt træningstøj er luksus, men kvalitet koster. Forkæl hende med et nyt sæt, men nok kun hvis hun i forvejen træner - ellers kan det hurtigt blive opfattet forkert! 4. Smykker er altid en vinder. Sådan er det bare. 5. Mange kvinder går ekstremt højt op i indretning. Hvis der ikke står noget specifikt på ønskesedlen, så lur lidt på hvilke brands hun normalt har i hjemmet. 

Over 1000 kroner. 

ANNONCE
Julegave til hende

Karen by Simonsen - 1.299,00 // Leowulff - 1.790,00 // Bianco - 1.199,00 // Royal Copenhagen - 1.599,00 // Daniel Wellington - 1.295,00 

1. Juletiden er fuld af arrangementer. Spar hende for en tøjkrise og giv hende den perfekte kjole i julegave. 2. Får hun altid smidt telefon, nøgler eller dankort væk? Giv hende en lille taske, der passer til alt og kan rumme det hele. 3. Der er jo bare noget med kvinder og sko. Et par støvler er en god idé; så kan hun bruge dem med det samme. 4. Samler hun på et bestemt stel og køber sig fattig for at få det hele hurtigst muligt? Hjælp hende lidt på vej med et stykke af samlingen under juletræet. 5. Ligesom smykker kan et ur være en rigtig god gave, som hun kan bruge i mange år fremover. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce