Connery

Julefrokost anno 2004

Tiden var kommet til den årlige julefrokost. Der kom stadig ikke nogen stripper, men hvad fanden... Vi blev stive!

Allerede flere måneder tilbage fik vi skribenter og administratorer en mail om, at vi skulle reservere lørdag den 11. december til årets brag af en julefrokost!

Mystikken bredte sig dagene op til den 11. december. Vi havde ikke fået tidspunkt eller sted for hvor julefrokosten skulle holdes. Ingen detaljer, teasere eller noget som helst. Det var som den russiske mafia havde gjort alt stille.
ANNONCE
Julefrokost anno 2004
Men et par dage inden fik vi endelig besked om at møde op kl. 19.00 på Peter Sabroesgade 7-9, 2450 Kbh. SV. Hvis man ser på skribentbestanden her på Connery, så ses det tydeligt, at det overvejende er drenge, der begår sig her. Ledelsen havde dog taget en vigtig beslutning og inviteret Aniston, som jo består af skønne ungmøer. Således var der en god balance mellem drengerøve og topmodeller.

Efter jeg kom de akademiske 18 minutter og 37 sekunder for sent skulle festen sparkes i gang. Showoff, Pallisgaard og AmagerDK viste sig som rigtige mænd og gjorde maden parat. Menuen stod på traditionel julemad. Medister, tarteletter og andre godbidder skulle fortæres. Og selvom det egentlig ikke var et prægtmåltid, så var det som det skulle være.

Dårligt var den sidste bid gledet ned før folk begyndte at køre rundt i sæderne. Det var som en børnehaveklasse, der bare ikke kan sidde stille. Neua fik dog manet til yderligere 5 minutters ro, da Årets Skribent 2004 på Connery såvel som Aniston skulle kåres.

Ifølge Neuas ord, så kunne dette års skribent på Connery betegnes som en pattevissen drengerøv, han første gang havde mødt på Jacques. En skribent, som havde svinet Neua i en artikel. Og som Neua skarpt observerede, så kunne det jo være hvem som helst. Pallisgaard kunne som det sidste tilføje at skribenten var en rigtigt holdspiller. Hvis ikke du har gættet det, så blev det... Chradser - MIG!

En meget stor ære, som jeg virkelig er glad for. Jeg rejste mig op og fik overrakt vandrepokalen, som, så smukt og beskrivende, hedder "Omgangsluderen". Pøblen begyndte at røre på sig og proklamere, at jeg skulle holde en tale. Til dem der har mødt mig, så vil I nok sige at jeg ikke er den mundlamme type. Nærmere kan jeg nok betegnes, som en sludrende tosse, der vitterlig ikke kan holde kæft. Men jeg havde sgu svært ved at finde ordene i denne pludselige og improviserede takketale. Så mens jeg fik fremstammet et tak, så fyldte Bucio pokalen op med Navy Shot. Den skulle selvfølgelig bundes og selvom ideen ikke faldt mig specielt kær, så er man vel en mand.

Ned røg den, og jeg valgte at sætte mig ned i 5 minutter for lige at restituere. I mellemtiden blev årets skribent for Aniston kåret. Det er en pige, som har været med fra starten og i perioder egenhændigt har sørget for magasinets overlevelse. Årets Skribent 2004 på Aniston blev således Sitle. Hun blev også udsat for den fyldte pokal og klarede det flot efter noget af det dog kom ud gennem næsen pga. af en kæk kommentar ang. hendes nissehue.
ANNONCE
Julefrokost anno 2004
Nu kunne folk ikke sidde ned længere og vi gik i gang med sprutten. Det skal siges at der kun var en øl pr. mand, som Pallisgaard havde slæbt med helt fra Tønder (hvorfor, Michael?). Til gengæld var der ca. ½ liter sprut. Det skulle jo gå galt! To lækre piger var blevet hentet ind som bartendere, og det tog ikke lang tid før Mitchel havde været ovre og sagt goddag på den velkendte stive måde.

Jeg tømte endnu en pokal, og nu begynder det at blive meget tåget, så resten af artiklen beror på rygter, 2. hånds fortællinger og indrapporterede klager. Sprut røg ind, folk begyndte at snave, og dem der ikke gjorde drak noget mere. Jeg husker, at jeg var i en kamp om at smide tarteletter på hinanden og en eller anden håndtaske blev udsat for medisterpølse. Eis, Lyne og Pallisgaard var stolte, som små børn. Senere var Lyne i en ret... intim... samtale med Julie, som han stolt fortalte om hans bedrift med medisterpølsen (så at sige). Det viste sig dog at være hendes taske...

Flere drinks...

Væltede rundt. Sitle og Mitchel... Var de sammen? Bucio og Blåis? Husker det ikke. Rygter, løgne og sorte huller i min hukommelse. Hvor er Showoff? Hvorfor ligger Neua på gulvet? Alle disse spørgsmål. Så få svar...

Flere drinks...

Taxa? Seng? Hvornår?

Fuck en fed fest. Er der nogen der kan give den gas, så er det Connery og Aniston! Tjek billederne på eget ansvar. Billeder lyver ikke, men nogle gange kunne det være fedt...

Sitle fra Aniston har skrevet en artikel om, hvordan de har opfattet begivenhederne. Læs den ved at trykke her!

Yderligere detaljer må de andre deltagende spæde til som kommentarer!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce