Connery

Jonas Vingegaard skal bære hollandske mestre gennem Tour de France

Hvad forbinder Van Gogh med Vingegaard?

Jonas Vingegaard har sadlet op til Tour de France, og mon ikke særligt ham og andre danske ryttere glæder sig ekstra meget til tourens indledning - der, som ingen kan være i tvivl om, starter i Danmark den 1. juli. 

Medkaptajn Vingegaard på hollandske Team Jumbo-Visma skal i år være med til at bringe et andet hollandsk mærke i front i Danmark: Cykeltøjsmærket AGU har nemlig benyttet sig af rettidig omhu, og er i år gået ind på det danske marked. Introduktionen sker blandt andet gennem et specielt samarbejde med netop Vingegaard - en blåtonet cykeltrøje inspireret af Jonas' kærlighed til den danske nordvest-kyst, som cykelrytteren poserer i ovenfor. 

ANNONCE
Vingegaard i AGU Masterpiece-trøjen - Jonas Vingegaard skal bære hollandske mestre gennem Tour de France Vingegaard i AGU Masterpiece-trøjen

Når det kommer til Touren, springer Team Jumbo-Visma over deres traditionelle team-dragt: Den minder for meget om den fule førertrøje - i stedet skal holdet køre i AGU's 'limited edition Masterpiece-trøje, der er inspireret af hollandske kunstnere som Rembrandt, Van Gogh og Vermeer. 

AGU er konstant på udkig efter bæredygtige alternativer til sine materialer, tekstiler, produktion og distribution.

"Mange af vores produkter er lavet af polyester, og vi er så småt ved at erstatte brugen af ny polyester med genbrugspolyester. Det gør vi f.eks. med brugte PET-flasker. Vi bruger også biologisk nedbrydeligt merinould i mange af vores produkter. Og det er blot to eksempler på, hvad vi specifikt gør for at blive mere bæredygtige, men jeg kunne nævne mange flere. Derudover arbejder vi hele tiden på at gøre listen længere," siger Björn Jeurissen.

ANNONCE
Spot AGU's Ride-Up shop op til Tour-starten i København - Jonas Vingegaard skal bære hollandske mestre gennem Tour de France Spot AGU's Ride-Up shop op til Tour-starten i København

Ride-Up Shop

AGU's tilstedeværelse i Danmark bliver særligt levende den 30. juni, hvor deres Masterpiece Ride-Up Shop tourer en fast rute gennem København - her kan cykel- og Vingegaardfans blandt andet sikre sig Masterpiece-trøjen og tilbehør som handsker og kasketter - med rabat. 

Den ordinære Team-trøje benyttes dog ikke under de første tre

ANNONCE
Del

Seneste nyt