Connery

Jon Bernthal er klar i Punisher-uniformen i ny trailer for sæson 2

He isn't the one who dies. He's the one that does the killing.

Med aflysningen af både Daredevil, Luke Cage og Iron Fist, ser det ud til, at Netflix er på vej til at afvikle deres Marvel-aftale med Disney, som selv er på vej med en storsatsning af en streamingtjeneste ved udgangen af året. 

Det betyder formentlig, at anden sæson af The Punisher runder Jon Bernthals affære med Netflix af, når den lander på tjenesten den 18. januar, som det afsløres i denne nye trailer. 

ANNONCE
Marvel's The Punisher - Season 2

Det betyder også, at vi nu kun står tilbage med en afklaring omkring Jessica Jones, der både startede Netflix/Marvel dealen, og som altså også ser ud til at slutte den æra af - for Netflix har bekræftet, at 3. sæson af denne, er i kassen. 

Om det er godt eller skidt, vil tiden vise - men rygterne går på, at Disney vil have indlemmet 'Defenders'-karakterene i deres eget univers. Hvordan det kommer til at tage form, kan vi kun gætte på. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt