Connery

JoJo - The High Road

Det 2. album fra amerikanske JoJo er nu på gaden.

2 ud af 6 stjerner
medie: cd
label: playground

'
JoJo - The High Road
JoJo har haft rygende succes, siden hun startede ud med sin musikalske karriere.

Hendes debutalbum JoJo fra 2004 gik til tops og singlen Leave (Get Out) var en sand verdensplage. Da var hun blot 13 år gammel.

JoJo er nu tilbage med sit 2. album The High Road, der startede på en 3. plads på Billboard. Ligesom sin forgænger er albummet primært R&B/Pop.

Singlen Too Little Too Late har været spillet igen og igen omkring i verden, og den har da også, hvad en ørehænger behøver. Jeg må indrømme selv at have grebet hårbørsten og sunget med nogle gange! Omkvædet er fængende og JoJos stemme er overbevisende. Man kan sagtens indleve sig i teksten om mislykket kærlighed, men den er måske lidt for 'teenage-poppet' til os, der har passeret de 17 år.

Anything har et velkendt strejf af ToTo's hit Africa fra 1982. Det lyder fedt med en opdateret R&B version af musikken og det fungerer faktisk overraskende godt. Teksten handler om at være forelsket og ikke kunne forlade vedkommende, som man er fuldstændig vild med.

En af mine absolutte favoritter på dette album må være Coming For You. Flowet i musikken og teksten fænger og man kan virkelig ikke lade være med, at få lyst til at synge med. En rigtig tøsesang som jeg klart kunne være faldet for som nybagt teenager. Den handler som så mange af de andre om sand kærlighed og hvad man vil gøre for dem/den, man elsker.

Let It Rain er 2. singlen fra albummet. Med det tunge baggrundsbeat og en gennemgående bas kunne et remix sikkert være fedt til diskotekerne. Temaet i teksten er ikke overraskende kærligheden. Pige møder dreng, det går i stykker og det eneste hun ønsker er, at kærligheden skal komme igen og smerten skal forsvinde. Et sandt teenage hit!

How To Touch A Girl var oprindeligt den 1. single fra albummet, men den gjorde sig desværre ikke så godt på hitlisterne. Jeg synes nu alligevel lige, den skal nævnes, da den er rigtig sød og man bliver alligevel lidt stolt over at være ef hunkønnet. Vi skal behandles rigtigt og vi er seje, tøser!

JoJo må nøjes med 3 stjerner ud af 6. Sangene er ganske gode, men de flyder desværre hurtigt sammen til at lyde alt for ens. Derudover egner de her sange sig måske ikke helt godt til folk, der har passeret teenage perioden - det skulle da lige være som et tilbageblik på den tid. Den ene stjerne må gå til JoJos stemme, den anden for de lækre R&B beat i sangene og den sidste for at have genoplivet et gammelt ToTo hit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce