Connery

Johnny Deluxe

Nyt og gammelt i skøn harmoni

5 ud af 6 stjerner
Fredag den 28. oktober 2005 gæstede Johnny Deluxe Arkaden i Odense. 90 minutter med fed energi og endnu federe musik.
Johnny Deluxe
Klokken 21.00 gik det københavnske band Johnny Deluxe på den lille scene på Arkaden. Deres koncert i Odense er et led i deres efterårs-tour samt promoveringen af deres nye album: "Luxus", der udkom den 10. oktober 2005.

De fire fyre fra Johnny Deluxe: guitaristen Søren, trommeslageren Morten, bassisten Jakob og forsangeren Johnny samt en ukendt kor-sild fyrede den af fra start til slut.

Koncerten var meget præget af sangene fra deres første album: "Johnny Deluxe" fra den 24. maj 2004. Her blev der blandt andet spillet hit såsom: "Elskovspony", "Vi Vil Ha' Mere" og "Lille Hypokonder".

Af sange fra deres nye album blev blandt andet "Paranoia", "Everybody's Dancing" og en nyindspilning af Kim Larsens udødelige klassiker "Joanna".

Efter lidt over en times koncert takket bandet af for derefter at gå på scenen igen og give to ekstranumre: landeplagen med den svenske sangerinde Anna Nordell, "Drømmer Jeg?" og hittet fra den nye film "Nynne", "Det Du Gør". Dette var enden på næsten 90 minutters fed dansk musik.

Man kunne på bandet at de nød at stå på scenen. Guitaristen Søren og bassisten Jakob kørte deres eget lille sceneshow, med at springe frem og tilbage over den lille scene. Begge prøvede også at inddrage trommeslageren Morten i deres show, men da han ikke kunne så meget andet end at head bange, må man sige at han mest af alt mindede om "Animal" fra "The Muppet Show" når han spiller trommer!

Kor-silden var ikke andet end en sild. Gennem hele koncerten så hun generelt bare kedelig ud og smile var noget, der lå hende meget fjernt. Men dog livede hun op da der blev spillet "Drømmer Jeg?", hvor hun skulle synge solo, som hun egentlig gjorde ganske godt. Udover denne lille solo, var hun noget at råbe hurra for.

Forsangeren, Johnny, gjorde det fremragende. Han var på lige fra start til slut og man kunne se at han både nød at synge de gamle sange såvel som de nye.

Trods skrigende tøser lige foran scenen, havde han alligevel overskud nok til både at hilse på dem og stille sig om og lade sig fotografere under koncerten.

Alt i alt var det en meget vellykket koncert, og det kan kun anbefales, at man tager til koncert med dem, når de kommer forbi ens by.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce