Connery

John Wayne Gacy

Connery tager fat på seriermordere.

John Wayne Gacy Jr. Blev født på Sankt Patricks dag, han blev opfostret i en katolsk familie. Som barn, arbejdede John på en række forskellige arbejdspladser, samtidig med at han var lokal drengespejder. John var ikke særlig populær i skolen, men han var elsket af lærere og medarbejdere.
ANNONCE
John Wayne Gacy
Antal dræbte: 33
Legede med politiet: 35%
Drabsmetode: Voldtægt + kvælning
Udseende: Overvægtig klovn
Flygtet: 0 gange
Mordvåben: et rep til kvælning
Dræbte helst: mænd

Da Gacy blev elleve, havde han en ulykke med en gynge, som resulterede i en blodprop i hjernen. Det blev først opdaget da Gacy var seksten, hvor han begyndte at besvime i tide og utide. Han fik dog en recept på noget medicin som opløste blodproppen, og så var problemet løst.

Da Gacy blev sytten, blev han diagnosticeret med en ikke-specifik hjertesygdom. Gacy oplevede brystsmerter gang på gang hele sit liv, lægerne var ikke i stand til at finde en bestemt årsag. Han blev indlagt adskillige gange på hospitalet, han klagede ofte over smerten, men han var alligevel i stand til at leve fint.

Selvom Gacy kom fint ud af det med sin mor og søstre, så er hans far en hel anden historie. Hans far var alkoholiker, og han udøvede fysisk vold mod Gacys mor. Gacy og hans søstre blev ofte udsat for verbal mishandling. Selvom Gacy prøvede at få et tæt forhold til sin far, så lykkedes det ham ikke.

Da Gacy droppede ud af skolen, pakkede han sydfrugterne og tog til Las Vegas. Hvilket han senere fortrød, og han ville bare tjene penge så han kunne komme tilbage til Chicago. Gacy blev optaget på en businessskole, og blev student i begyndelsen af 60'erne. Derefter varede det ikke længe inden han fik en ledende stilling i en herretøjsforretning i Springfield.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce