Connery

John Oliver skærer Bitcoin ud i pap for dig

Han forklarer også hvad blockchain og kryptovaluta er.

I sit ugentlige nyhedsshow Last Week Tonight with John Oliver går komikeren John Oliver i dybden med forskellige emner. 
Han har tidligere dækket alsidige emner som Nordkorea, cannabis, valget i Italien og sågar regeringers ofte ulovlige overvågning af deres egne borgere.

Og i dagens indslag forsøger han på en simpel men humoristisk måde at forklare hvad Bitcoin egentlig er og hvorfor det har - eller ikke har - en værdi. Her er jeg uenig med John Oliver, der forholder sig kortfattet til hvilke ting, der driver prisen på Bitcoin. I en artikel om prisforskellene i Bitcoin illustrerer jeg hvorfor prisen er et resultat af de forskellige grunde folk køber Bitcoin - nogle køber Bitcoin på grund af deres forhåbning om de teknologiske fremskridt, andre fordi de håber på en bedre verden og til sidst er der, som Oliver påpeger, dem der køber Bitcoin af spekulative årsager.  

Jeg har skrevet en kortfattet guide om kryptovaluta og sat de to største kryptovalutaer op mod hinanden i en artikel om Bitcoin vs. Ethereum (og den er langt bedre end shitshowet Batman v. Superman).

John Olivers indslag dækker også blockchain, der er teknologien bag de over 1.500 kryptovalutaer der findes på markedet. Og da han alligevel har trukket kaninen op ad hatten, vælger han at forklare hvorfor en stor del af de over 1.500 kryptovalutaer er ligegyldige, overvurderede eller decideret skrald.

Se videoen og find også ud af hvorfor kryptobørsen Bitconnect mest af alt er et pyramidespil.

#HODLGANG
#HODLGANG
#HODLGANG

ANNONCE
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt