Connery

Jørgens fliser undergik en forvandling, som er tilgængelig for alle

Der er mange danskere, der ligesom Jørgen har problemer med fliserne. Vi har nemlig fliser rigtig mange steder, særligt i indkørslen og haven. Men ofte glemmer vi at vedligeholde dem, og pludseligt har de fået et grimt, grønligt skær af alger og mos. Derudover er der også mange fliser med begyndende flisepest. Hvis dine fliser ser sådan ud, så er det nu, du skal i gang med at redde dem. Det kræver heldigvis ikke særligt meget at få dine gamle fliser til at se ud som nye.

Hvordan reddede Jørgen sine fliser?

Jørgens fliser så ganske trætte ud, og det var lige før, man med det blotte øje kunne konkludere, at de fliser havde tjent deres tid og måtte skiftes ud. Men der er en løsning, som kan friske de forsømte fliser op, og den er faktisk ganske nem. En professionel fliserens kan fjerne dine flisers dårligdom og efterlade dig med en indkørsel, der ser ud, som var den helt ny. 

Fliserensen foregår i et par trin, da der er flere ting, der skal ordnes. Det hele afhænger naturligvis af, hvilken stand dine fliser er i, men de vil få nyt liv og en længere holdbarhed. Når fliserne renses, foregår det over et lille tidsrum, da de midler, der bruges, skal have lidt tid til at virke. Fliserne renses med vand, og så bliver der sprøjtet et algebehandlingsmiddel ud over fliserne. Dette middel går ned i flisen og slår den grønne vækst ihjel, så flisernes sande jeg igen kan ses. Efter den fulde afrensning bliver fliserne imprægneret, så de fremover vil være bedre rustet mod alt udefrakommende. 

Hvordan vedligeholdes fliserne efter fliserens?

Når du har fået foretaget en fliserens, kan du naturligvis godt bare lade fliserne leve deres eget liv. Men du vil efter nogle år opleve, at de så småt vil begynde at vende tilbage til deres grønlige stadie. Hvis du gerne vil undgå, at fliserne bliver grønne igen, så er det afgørende, at du sørger for at vedligeholdelsen fortsætter. Nanostone.dk efterbehandler fliserne med en imprægnering, men denne imprægnering kan desværre ikke alene holde dine fliser friske for evigt. Udover imprægneringen, så anbefaler de også, at man sørger for at få fliserne efterset årligt, så man kan behandle problemerne, inden de for alvor bliver til problemer. Nanostone.dk tilbyder derfor, at man som kunde kan lave en fast aftale, hvor de hvert år kommer forbi og tilser fliserne, samt giver en algebehandling, så dine fliser aldrig mere skal være grønne og trælse at se på. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce