Connery

Joe Carnahan

Instruktøren Joe Carnahan (Narc og Smokin' Aces) er tilbage med spillefilmsudgaven af drengerøvsklassikeren, tv-serien The A-Team. Connery.dk bringer her et portræt af Carnahan.

Joe Carnahan - img2.timeinc.net - Joe Carnahan Joe Carnahan - img2.timeinc.net
Joe Carnahan blev født den 9. maj 1969 i Delaware, USA. Han er opvokset i Detroit, Michigan og Sacramento, Californien og hans bror Matthew Michael Carnahan arbejder som manuskriptforfatter i Hollywood og har skrevet film som The Kingdom (2007), Lions for Lambs (2007) og State of Play (2009).

Mens Joe Carnahan arbejdede som ansat hos Channel 31 - et lokalt tv-selskab i Sacramento, lavede han i sin fritid kortfilm midt i 1990érne. Alt den kortfilm-træning brugte han til at lave sin første spillefilm, Blood, Guts, Bullets, and Octane (1998). En actionkomedie hvor et par brugtbil-forhandlere (Carnahan selv og Dan Leis) kommer på afveje. Filmen blev positivt modtaget i forskellige filmfestivaler, som f.eks. Sundance Filmfestival og blev et kulthit. Carnahan har planer om at lave filmen om til en tv-serie for tv-selskabet NBC.
ANNONCE
Paramount Pictures - Joe Carnahan Paramount Pictures
Kriminalfilmen Narc (2002) gjorde Carnahan for alvor bemærket med sin hårdkogte fortælling om to vidt forskellige betjentes (fremragende Jason Patric og Ray Liotta) forsøg på at løse et voldsomt mord på en kollega, som arbejdede undercover. Narc gav et billede af den grumme bagside ved undercover-livet og blev rost til skyerne for dette.

En af de mange producenter på Narc, var selveste Tom Cruise, som bagefter hyrede Carnahan til at stå for Mission: Impossible 3 (2006). Men pga. utallige uenigheder droppede Carnahan filmen og Cruise valgte i stedet J. J. Abrams (Alias og Lost) som insturktør. Carnahan ville oprindelig efter Narc lave en film om narkohandleren Will Wrights liv, men det blev droppet af ukendte årsager.
ANNONCE
NARC - Trailer - HQ
Del

Seneste nyt

Annonce