Connery

Jesus

Du er grim, ikke loaded med penge, men du har stadig brug for at få fedtet rotten!

Jim Jones, John Humphrey Noyes, John Kilminster, Sathya Sai Baba, Charles Manson, Jim Jones, Adi Da, Sun Myung Moon, Aleister Crowley, Bhagwan Shree Rajneesh og mange mange flere.
Jesus
Alle sammen liderlige stoddere, som besluttede, at det var billigere at starte en kult, end det var at betale for at få sex.

Grundlæggende har det altid fascineret mig. Jeg mener den måde, som nymoderne kultikoner, formår at drage folk til sig. De knalder unge piger på 16. De stjæler deres undersåtters værdier. Derudover får de folk til at leve efter sine egne regler. Selv lever de som konger!

Men var Jesus rent faktisk den første tosse, som blev liderlig og startede en af verdens første sekter? Det kan også have været Mohammed - eller de to kan have været bedste venner, og startet sekterne på samme tid? Der er trods alt ligheder - og var der ikke noget med at Mohammed, havde en ret ung kone?!

Jeg kender sgu ikke nok til Islam, og ved ikke hvem der var først ude - så måske nogen kan opdatere mig? Lige meget hvad, så er det store spørgsmål: "Var Jesus blot en liderlig sektleder med storhedsvanvid?!"

Kristendommen sammenlignet med en nymoderne sekt:
- de stjæler begge to folks penge
- de bestemmer begge to, hvad der er rigtigt og forkert
- and so it goes!

I tider uden Internet, hvor folk stadig troede jorden var flad. Dengang man ikke havde andet lys end sollyset. Da en fuldmåne kunne resultere i de sygeste varulve! Dengang besluttede Jesus sig for, at nu ville han fandeme have noget på den dumme.

Han havde langt skæg, gik i kjole - men han var dygtig til at fortælle historier. Snart havde han nogle andre fyre, som også havde brug for noget af det frække.

De satte sig sammen og lagde en plan. Datidens The Game! De besluttede, at Jesus skulle være søn af GUD. Være kommet ud af en jomfrufødsel - og faktisk tror jeg, de gjorde deres bedste for, at lyde så fucked up som muligt! I min verden ser det i hvert fald ud til, at det var de mest fucked up ting folk troede på dengang! (Varulve, hekse, eskimoer osv)

Den ene af tosserne havde et lille hjemmebrænderi. Da de gik i gang startede de derfor deres show op med at lave vand til vin - og det var muligvis her udtrykket 'Sex, drugs and Rock And Roll' stammer fra. Forestil dig hvor mange kvinder du kan score, hvis du kan lave vand om til rødvin, altså ikke kun i dag, men især dengang!

Jesus og apostlene fyrede den af de næste par år. De drak, de horede og de fortalte løgnehistorier. Nogle af de sygeste løgnehistorier, blev til i en rødvinsbrandert. De der var ædru nok til at huske dem, skrev de sygeste af historierne ned. Dengang tænkte man sikkert også, at det var rart at have minder fra ungdommen, når man gik hen og blev gammel!

Jesus besluttede på et tidspunkt, at han ville lave en ny lov. De nåede desværre kun 10 bud inden de gik under bordet - men de bildte efterfølgende folk ind, at Gud ville straffe alle, der ikke gjorde som de sagde!? Folkeopstandelse! Guds søn, love, Guds straf ohh høje herre vi lever igennem din søn!

  - Det er vel ikke utænkeligt, at folk hoppede på dén. Der er trods alt stadig tusindvis af tosser i dag, som hopper på jimbo jambo fra de nymoderne kultledere. Dengang i et uoplyst samfund, kan det kun have været lettere at være kultleder.

Pludselig en dag pissede Jesus så på nogle statslige folk. Det skulle man (heller) ikke gøre på den tid. Det kostede ham så livet. Som en anden lømmel, blev han derfor hængt op på et kors.

En af de andre gutter besluttede sig selvfølgelig straks for at overtage pladsen. Han droppede alkoholen og fik historierne skrevet rene. Ud af det udsprang på sigt en masse lort. Blandt andet pavehatten, præstekjoler og katolske præster, som (også) var liderlige, og godt kunne lide ungt kød. Men det er en helt anden historie!

Det store spørgsmål er nu: Hvad så hvis man tror på reinkarnation - Hvem var Hitler så før han blev Hitler - er der ikke noget med, at man normalt bliver genfødt til at være bedre end sidst?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce