Connery

Jesper Klein - RIP

Vi har vel alle elsket de ting den mand har haft fingrene i...

Jesper Klein - RIP
Søn af en Pottemager og født d. 13. November 1944. Uden skuespiller uddannelse. Med historik, som værthuspianist… Jesper Klein var en masse og har været det, for flere generationer i gennem tiden.

Hvem husker ikke "Lille Virgil og Orla Frøsnapper" "Vinterby-Øster", "Jullerup Færgeby" og ikke mindst "Pyrus", hvor han spillede Birger Bertramsen? Han har desuden skrevet over 25 bøger, fået adskillige priser og står han bare lysende klart som et af min barndoms idoler.

For fem år siden mistede han sin kone til brystkræft og udtalte i den forbindelse til Søndagsavisen ”Nu er der ikke noget ved at gå ud mere. Jeg hader at sidde på en restaurant alene og vente på den store treretters middag. Det er der ikke noget ved. Det giver ingen mening..”

Når idolerne forsvinder

Er dét livet i en nøddeskal? Jo ældre man bliver, desto mere finder man pludselig ud af, at verden bevæger sig. De gamle derhjemme, vil ikke altid være der! Deres tid kommer også på et tidspunkt og min mor, er kun 10 år ældre end Jesper Klein! Action heltene fra TV er også blevet gamle røvhuller. Desuden tynder der langsomt ud i dem!

Midt i det hele står man så. Inderst inde er man stadig den 18 årige knøs, som giver den gas hver weekend på diskotekerne! Realiteterne peger bare i en helt anden retning – når man for gud ved, hvilken weekend i træk, sidder og ser en film foran flimrekassen.

Hvad skete der egentlig, med de år der gik?

Så sidder man dér og bliver en smule sentimental. Man husker på, at man skal sætte pris på de timer, man har med familie og venner. Og så pludselig, ja så får man klikket på et link, og så er det hele stillet tilbage til normalen.

Sådan! Der fik du en rutsjetur sammen med mig. Frem og tilbage på følelsesklaveret… Men husk hvad der startede det. En kort mindeplade til Jesper Klein – en mand, man vel nærmest ikke kan lade være med, at have holdt lidt af! Desværre gik han bort sent mandag aften d. 22. August 2011!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce