Connery

Jelling Musikfestival - Optakt

Den første af årets store musikfestivaler går i gang

Jelling Musikfestival - Optakt
Ingen sommer uden festivaler, og årets første af de store bliver i dag skudt i gang. Det sker når Jelling Musikfestival kl 17 åbner for to af de mindre scener. I dag får publikum fornøjelsen af bl.a. Shaka Loveless, der utvivlsomt vil forkæle publikum med hits som "Ikke mere tid" og "Tomgang". 

Topnavnet på Jelling Musikfestival er canadiske Bryan Adams, der søndag aften skal lukke årets festival. Men inden da vil store navne som Volbeat, Nephew, Lukas Graham og Rasmus Seebach utvivlsomt tiltrække mange af de cirka 30.000 betalende gæster, der har indløst billet. Ligeledes vil de næsten-lokale heavy-koryfæer Pretty Maids fredag gæste teltscenen, der er festivalens næststørste scene. Og for at understrege at Jelling er for alle generationer, så kommer Lars Lilholt, Kim Larsen og Keld Heick sandelig også forbi. Det komplette program kan ses her.

Connery dækker Jelling Musikfestival med daglige anmeldelser og skæve artikler. Følg med de kommende dage!
ANNONCE
Portene åbnedes kl 12. - Jelling Musikfestival - Optakt Portene åbnedes kl 12.
Inden portene blev åbnet kl 12 blev de tålmodigt ventende gæster ivrigt sniffet til af politihunde, der dog ikke så ud til at finde noget af det, de ledte efter.
Del

Seneste nyt