Connery

jegtilstaar.dk

Ja, jeg gjorde det Hr. Pastor! Jeg knaldede hende!

Pressemeddelelse
jegtilstaar.dk
Danskerne tilstår!

Dobbeltliv, utroskab, illoyal venindesladder, underlige vaner, hemmelige forelskelser i arbejdskollegaen - der sker mange ting under overfladen i dagens Danmark. F.eks. har en tidligere undersøgelse i magasinet Woman vist, at 52 pct. af kvinderne herhjemme har været partneren utro ud af 5000 adspurgte. Nu får de kvinder og alle andre en mulighed for få renset samvittigheden og bekendt sine synder via den nye online skriftestol www.jegtilstaar.dk.  

'For nogen kan det være en byrde, når man ikke tør eller kan snakke med nogen om sine tanker eller ugerninger, men nu kan man altså få renset ud og tilstå helt anonymt', udtaler de anonyme bagmænd.
Listen over danskernes tilståelser vokser dag for dag på hjemmesiden, men hvem der har tilstået nedenstående eksempler fra hjemmesiden www.jegtilstaar.dk, kan man jo kun gisne om, måske:

  • er det en kendis, der kan lide at køre uden bukser på i bilen?
  • er det skolelæreren, der nærmer sig stadiet, hvor vedkommende bliver racist over for muslimer?
  • er det din chef, der onanerer på arbejdspladsens toilet?
  • er det en højtstående politiker, der er utro med svigerinden?
  • er det din kollega, der vil have sex med alle kvinderne på arbejdspladsen?
  • er det finansmanden, der har opbygget en kæmpegæld? 


  • Det er ikke kun de rigtig pinlige tilståelser, der ser dagens lys, men også dagligdagens små tilståelser i de små danske hjem er plads til på den nye hjemmeside.
    Disse små tilståelser svarer godt til en tidligere undersøgelse, der viser at hele 96 procent benytter sig af små hvide løgne som 'selvfølgelig ser du ikke tyk ud' og 'bussen var forsinket' samt 'jeg har ondt i hovedet' og 'den kjole klæder dig virkelig'. Ifølge undersøgelsen, som er blevet bragt i bladet That's Life er det er oftest ægtefællen eller kæresten, løgnene går ud over, men også forældre og venner får jævnligt noget at høre, der ikke passer. Desuden lyver godt halvdelen af de adspurgte kvinder ofte over for deres kolleger og chef.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce