Connery

Jeg er sgu ikke stolt! #2

Er Tønder ved at være et paradis for pædofile?

Jeg håbede inderligt, at sagen om den 11-årige pige fra en lille landsby nær Tønder, der var udsat for sexuelle overgreb, var en enlig svale, men på en højhellig fredag slår lynet ned igen.
Jeg er sgu ikke stolt! #2
Efterhånden er jeg ved at mangle ord, der kan beskrive den afmagt jeg føler. Hvorfor skal en lavine af den kaliber pludselig vælte ind over min by? Den nye sag drejer sig om en ung mand, der igennem en 5-årig periode sexuelt har udnyttet sine to små kusiner, der var omkring syv-års alderen, da deres helvede startede.

Pigerne kunne først se en ende på deres helvede, da de fem år senere brød deres tavshed.

Hvilke tanker løber igennem hovedet på en ellers tilsyneladende rask ung mand, siden den slags kan finde sted? Der er jo tale om et in
Idioten blev torsdag d. 24. november idømt et år og ni måneders fængsel, men skal kun afsone seks måneder af sin dom, resten af straffen blev gjort betinget med bestemmelser om behandling og tilsyn. Tilsyn? Behandling?

Han skal derudover betale erstatning på 50.000 kroner til hver af pigerne. 10.000 pr. år han har holdt dem i helvede. Hvor er retfærdigheden henne?

Tilsyn, behandling og bøder er absolut ikke vejen frem. Der bliver jo til stadighed opdaget nye tilfælde af sexmisbrug af mindreårige, og vi ser gang på gang, at løsningen på problemet er behandlig og tilsyn. Hjælper det? Er den dømte så blevet stueren, når han slippes fri?

Jeg har stillet en masse spørgsmål - hjælp mig med at finde svaret!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce