Connery

Jeff Buckley

En kunstner man absolut ikke bør glemme...

For ikke så lang tid siden, blev jeg påmindet om, hvor fantastisk alkohol kan være, når det blandes med gamle musiknumre og en guitar.

Jeff Buckley
Jeg oplevede hvordan Internettet giver mulighed for at hive akkorder ned i løbet af et par minutter, og hvordan 9 timers druk med en kammerat, kan udvikle sig til et inferno af sang/skrål og klimten på vores guitar - blandet med enorm høj musik på anlægget i de øjeblikke, hvor guitaren blev lagt væk og rødvin og sjusser blev hevet ind, alt imens verdenssituationen blev afklaret!

En af de kunstnere vi kom omkring i vores drukinferno, var Jeff Buckley - En af de lovende stjerner fra 90'erne, som jeg faktisk dengang havde forventet ville tage verden med en storm.

Jeff Buckley

Jeff Buckley blev født i 1966 i Orange County, som du støder på i Californien. Han døde i Memphis den 29 maj 1997, hvor han druknede imens han tog en aften svømmetur.

i 1993 udgav Jeff, sammen med sit band sit første album, hvor du blandt andre finder hans hit numre 'Grace', som sikrede ham en pris i Frankrig samt flere andre steder. På albummet finder du også det fantastiske nummer 'Last Goodbye'. Ud over sine egne numre spillede Jeff også et par cover numre, blandt andre Leonard Cohens "Hallelujah", hvilket måske er det nummer langt de fleste i dag kender ham for.

Jeff turnerede herefter rundt på klubber, lounges og små Coffeehouses i Nord Amerika, som solo artist og røg derefter en tur omkring Europa med sit band.

Vi her på Connery.dk anbefaler Jeff Buckley til enhver stund med venner og et par flasker rødvin!
 
Læs mere om Jeff på Wikepedia

Tjek 'Halleluja' ud herunder... og husk så fortolkningen på ingen måde er religiøs!
ANNONCE
Jeff Buckley
Del

Seneste nyt

Annonce