Connery

JBS Reklame forarger kvinderåd og 3F - Hold nu kæft for helvede!

Så er den gal med JBS igen - denne gang pga. en lettere fræk reklamefilm... Gid dog de bare snart ville lære at holde deres kæft!

Lad os starte ud med at kigge nærmere på reklamen, inden vi gør noget som helst andet.
JBS Reklame forarger kvinderåd og 3F - Hold nu kæft for helvede!
Helene Olesen fra 3F skrev i 2007 at: "Kvindekønnet er efter vores umiddelbare opfattelse reduceret til sexobjekter.". Eller det vil sige hun citerede forbrugerombudsmanden, som reagerede på en klage. Klagen kom fordi JBS havde valgt at klæde nydelige damer ud som sygeplejerske, stuepige, sekretær og en nonne, der - iført så godt som ingenting - duftede til herreunderbukser.

Latterligt tænkte jeg dengang. JBS var desværre tøsedrenge og trak reklamerne tilbage.

NU er JBS så i vælten igen. Så sent som her til aften prøvede aftensshowet (se her) på DR at lave et nummer ud af, at sætte Dansk Kvinderåd op imod reklamebureauet bag ovenstående. Begge var bare så forfærdeligt vage i deres diskussion, at det var til at brække sig over.

Kvinderådet argumenterede for, at JBS spiller på de ældste trick i verden. Reklamebureauet sagde ja, men at de jo ikke gik over stregen. Men jeg er træt. Fuck, hvor er jeg træt af hele den her kønsdebat. 

Danmarks modigste mand? WTF?

Kvinder i bestyrelser. Kvinder mig her, kvinder mig der. Kønskampen er gået over gevind, selvom den allerede er vundet. Vi er jo allerede lige for fanden! En mandlig sygeplejerske FÅR det samme i løn, som en kvindelig. En kvindelig mekaniker FÅR det samme i løn, som en mandlig... Men det er ikke nok. Slet ikke nok!

Nu er man begyndt at sammenligne typiske kvindefag med typiske mandefag. Mekanikeren mod sygeplejersken. Pædagogen mod brandmanden. Kvinder får jo mindre i løn end mænd. Det kan ikke være rigtigt. Det skal laves om. Ikke lige løn for lige arbejde. Lige løn med alle mænd, fordi man er kvinde. Pladser i bestyrelser. Ikke fordi man nødvendigvis har kompetencer men... fordi man er kvinde!

Den nyeste kamp er, at indføre tvungen barsel til mænd. Det handler egentlig ikke om kvindekampen. Det er bare kønskamp fucked up på amfetamin. "Når nu vi siger at kvinder vil have dit og dat, så skal mænd sgu også blandes ind i det." Alle ved jo, at mænd gerne vil holde mere barsel. Vi tør bare ikke. Vi er bange for at omvedenen vil kigge skævt. Håne os.

Nej for helvede! Vi gider ikke holde barsel fordi:
1. Vi har ikke bryster med mælk
2. Ungen ikke kan andet end at skide og græde og sove.
3. Kvinderne vil slå os ihjel, hvis vi prøver at foreslå det... fordi de selv vil.
4. Fordi ungen ikke kan andet end at skide og græde og sove! - Derfor!
5. ... og hvis vi virkelig VIL, så er lovgivningen klar - så kan vi faktisk også få lov til det!

...I forbindelse med denne kamp har Kvinderådet så valgt at kåre "Danmarks modigste mand". Han hedder Esben Sørensen og han har holdt 34 ugers barsel.

Fuck dig Esben! - Ikke fordi du har holdt barsel. Du har forhåbentlig valgt selv. Hvis det var det rigtige for dig, så be my guest. Nej fuck dig, fordi du stiller op til propaganda, der risikerer at tvinge alle andre mænd til at holde barsel. I ligestillingens navn.

Men hvor er det så egentlig, jeg vil hen med hele denne lange smøre? Vil jeg forandre verden? Ja! Vil jeg forherlige JBS? Nej, jeg synes faktisk, deres boxershorts går hurtigere i stykker end de billige.

Det, jeg grundlæggende vil, er, at vise dig JBS reklamen og spørge: Er den virkelig så slem, at vi skal til at diskutere den alle mulige steder. Så slem at vi skal lave forbud? Eller skal vi bare sige tak til JBS for at gøre verden til et bedre sted, og bede feministerne om at lukke røven?
ANNONCE
Ps. Jbs, hvis I læser med her, så kunne vi godt bruge en sponsor mere på månedens Connerybabe  - og jeg er ret sikker på, at en del på redaktionen sagtens kan bruge nye boxershorts, så prove us wrong i forhold til holdbarhed! Vores nummer er 31 400 410!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce