Connery

Jaybird Vista 2: Trådløse earbuds til den aktive

Jaybird tilføjer aktiv støjreducering til deres sporty hørepropper

Jaybird Vista 2: Trådløse earbuds til den aktive
Jaybird tilføjer aktiv støjreducering til deres sporty hørepropper

Jaybird er kendt for at levere lyd til det aktive liv - især med deres hørepropper har producenten formået at ramme en konstruktion, der rent faktisk holder hvad den lover - nemlig at sidde godt og tæt - også når man dyrker sport. 

Derfor er det logisk, at der bliver bygget videre på succesen. Det sker med introduktionen af videreudviklingen af den første true wireless earbud; Jaybird Vista - med den nye Jaybird Vista 2. 

Udviklingen fra original til efterfølger er til at tage og føle på. Vista 2 tilføjer vigtige funktioner som aktiv støjreducering (ANC) længere batteritid og et endnu mere modstandsdygtigt design. 

Don't fix, if it aint broken

Jaybird Vista 2 holder på formgivningen fra sin forgænger, men tilføjer nye materialer og en anderledes konstruktion, der resulterer i et produkt, der af Jaybird kaldes "earthproof", de trådløse earbuds opfylder militære holdbarhedsstandarder, og er både vandtætte (IP68), svedtætte knusinssikre og faldsikre - og leveres også i et vandtæt etui. 

24-timers batteri?

Vista 2 har 24-timers batteri, i den forstand at de ifølge Jaybird leverer otte timers spilletid og ekstra 16-timers batteri i opladningsetuiet - som i øvrigt har fået tilføjet hurtigopladning, der giver en times spilletid fra fem minutters opladning i etuiet. 

Pris og tilængelighed

De trådløse true wireless earbuds Jaybird Vista 2 leverer de ovenævnte forbedringer til en marginalt højere salgspris - nemlig en stigning på 100 kroner, hvor den vejledende salgspris for de nye Vista 2-earbuds ender på 1.499,- kroner.

Jaybird Vista 2 er i handlen nu, og forhandles bl.a. på producentens egen hjemmeside.

ANNONCE
Del

Seneste nyt