Connery

Jay & Silent Bob Reboot - de røgtunge fanboys shiner i ny trailer

18 år efter Jay and Silent Bob Strikes Back

Kevin Smith og Jason Mewes vender tilbage som Jay og Silent Bob, i filmen der har fået den direkte titel: Hay ans Silent Bob Reboot. 

Filmen har været længe undervejs, og det kultkære makkerpar, er klar til at give den fuld skrue. 

Den nye film kommer selvfølgelig til både at handle om superhelte og weed, men selve historien er centreret omkring den dynamiske duo, der opdager, at Hollywood planlægger at lave en reboot af den gamle film om Jay og Silent Bob. Det hele er ret meta, men det er sådan det bør være - tænk Fan Boys, men med en tung R-rating. 

Den første trailer for filmen, afslører at det bliver en særdeles cameo-tung omgang, med besøg af blandt andet Jason Biggs, James Van Der Beek (Dawson), Matt Damon, Craig Robinson, Chris Hemsworth, Ben Affleck, Method Man og mange flere. 

Det er uden tvivl Kevin Smiths fortjeneste, at så mange prominente Hollywood-folk dukker op i filmen, i løbet af de seneste 15 år, har han nemlig været et ekstremt populært valg som panel-moderator, ved især Comic-Con debatter, og det har givet manden et enormt pull - og netværk i branchen. Mewes er foruden Jay and Silent Bob, nok bedst kendt herhjemme, for at spille pornoskuespilleren 'Lester', i Seth Rogen-filmen 'Zack and Miri makes a porn'. 

Filmen er indtil videre kun planlagt til biografvisninger i USA og Canada, og det sker allerede den 15. oktober 2019. Mon ikke der bliver tale om en 'direct-to-streaming--film, herhjemme? 

ANNONCE
Jay and Silent Bob Reboot - Trailer
Jay & Silent Bob Reboot - de røgtunge fanboys shiner i ny trailer
Del

Seneste nyt

Annonce