Connery

Jared Leto spiller vanvittig iværksætter i Apple-serien WeCrashed

Den nye serie er en dramatiseret take på den vilde historie om WeWork-fadæsen

WeWork er en af stjerneeksemplerne på, hvor galt det kan gå, når virksomheder alene sættes i verden for at skabe en en lynhurtig børsnotering og et tidligt exit for grundlægggeren. 

WeWork blev grundlagt tilbage i 2010, hvor grundlæggeren Mark Neumann lagde kimen til en slags fysisk SoMe netværk, der med tiden udviklede sig til at være en stor virksomhed med et moderne take på kontorhotellet. i 2018 var WeWork overhypet - og et brand der foruden kontorpladser også spændte over lejligheder, skoler og en fitness-kæde. Forsider på verdens førende business-medier og et konstant løfte om en klækkelig belønning når virksomheden i sidste ende skulle børsnoteres, hang tungt i luften. 

Da virksomheden i 2019 fremlagde deres papirer til børsnoteringen begyndte alt at gå galt - og virksomhedens, der tillagde en meget opblæst too-big-too-fail attitude i deres kommunikation, begyndte at falde fra hinanden, da viste sig, at han havde fremdrevet en dårlig virksomhedskultur og havde flere personalesager hængende over hovedet. 

Det er den historie, som Apple nu har dramatiseret i WeCrashed, med Jared Leto i rollen som den karismatiske Neumann, der udover gudekomplekser måske har en ridse eller 10 i lakken.

Jared Leto spiller overfor Anne Hathaway som spiller Neumanns kone og CMO Rebekah Neumann.

WeCrashed er en miniserie på i alt 8 afsnit - de første tre afsnit lander på Apple TV+ den 18 marts 2022, mens finalen er planlagt til 22. april

ANNONCE
WeCrashed - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce