Connery

Jamen hun har jo en kæreste!

Ja - og hvad så?

Det er tid til endnu en sand historie fra gemmerne. I har hørt om mit "succesrige" besøg hos luderen. I har hørt om mine dates med
Jamen hun har jo en kæreste!
Jeg har tidligere påstået jeg var en player. En rigtig Don Juan, der forfører tøser på stribe og aldrig har et tomt soveværelse. Her skal jeg lige rette på det tomme soveværelse, for fra tid til anden er selv min seng tom. Utroligt ikk'?

Grunden til min tomme seng er simpel. Tøser snakker. Tøser snakker alt for meget. Specielt single tøser der absolut skal fortælle deres veninder om hvor god jeg er i et soveværelse, i en opgang eller på et toilet. Det sætter mig jo under et enormt pres om at præstere dag efter dag og nogle gange flere gange om dagen.

Løsningen på det problem er simpelt; find en tøs der har en kæreste - eller endnu bedre, find to tøser der har en kæreste. Altså ikke den samme kæreste, men - du har nok fattet pointen.

Det er lige præcis hvad kongen har gjort. Den ene er en blond, slank, pinkant tøs med velplacerede små runde bryster. Den anden er den mere veldrejede mørkhårede med store bryster der sidder perfekt selv uden bh. Ja tak!

To meget forskellige piger der kan dække meget forskellige behov. Den mørkhårede har i øvrigt jernting skudt ind alle mulige forskellige steder. Gad vide om hun har forklaringproblemer i lufthavnen?

Piger med kærester sladrer ikke til veninderne eller til nogen anden for den sags skyld. Jeg er med andre ord sikret arbejdsro uden nogen form for pres fra omgivelserne. Det er jo regelmæssig sex uden forpligtigelser.

Eneste potentielle problem er, at begge tøser er udstyret med nogle ordentlige jern af nogle kærester. Den tid den sorg. Jeg har allerede udtænkt mig en plan for konfrontationen. Den er rafineret og sofistikeret. Hvor mange ville tæve en fyr, der smider tøjet og kaster sig ned på gulvet nøgen og skriger som en baby? En sikker vinder.

Skulle den kikse, så kan en Gammel Dansk være med til at dulme smerterne.

I øvrigt en smerte jeg var meget tæt på at opleve for nogle uger siden, men fik forklaret Jernet, at vi "blot var venner", hvilket hormonbomben i kraft af sin kæmpe intelligens slugte råt.

Tilbage til det der er vigtigt. Nu er der kraftedme ro når kongen af Århus bevæger sig op og ned af strøget eller gør sin entre i nattelivet. Der er jagt ro! Naturligvis lider jeg stadig under den horde af tilfredstillede kvinder der længes efter mig og min kunnen, men der er jo også dage, hvor de to førnævnte skal give deres kærester sympatisex, så jeg overlever nok.

Desuden skal jeg i min næste brandert have indlemmet en københavnertøs, en fynbo og en sønderjyde til mit harem af villige piger. Ja sgu, mit harem skal være landsdækkende.

Men som bekendt skal hovmod stå for fald - mere om det næste gang vi læses ved!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce