Connery

Jaguar løfter sløret for deres første elektriske personbil

I-Pace - en sports-SUV med strøm i

Forleden dag var jeg et smut i Oslo, for at overvære afsløringen af den første elektriske personbil fra Jaguar. 

Feltet for elektriske luksusbiler blev for alvor pioneret til et mainstream objekt af Tesla, men efterhånden er flere af de traditionelle bilproducenter kommet med på bølgen. Jaguar annoncerede i efteråret, at de var på vej med deres bud på en sporty elbil, et projekt der allerede da, var blevet døbt I-Pace. Navnet falder godt i hak med det øvrige Pace-program fra Jaguar, men I-Pace er på mange måder en afstikker og lidt af en rebel. 

I-Pace er en sports SUV, med et ret radikalt design - i hvert fald set med Jaguar-brillerne på. Den bygger på teknik fra mærkets Formel-E program, og det betyder, at vi har en kvik sag i vente. 

Bilen har allerede trukket en del opmærksomhed, og er i vores nordiske nabolande forudbestilt i flere hundrede eksemplarer - herhjemme står det lidt sløvere til mod forudbestillingerne - en tendens der tilskrives vores kedelige afgiftsregler. 

ANNONCE
Jaguar løfter sløret for deres første elektriske personbil
ANNONCE

I-Pace: En fremtidsorienteret Jaguar med luksuriøst design, unikke køreegenskaber i SUV-design.

  • En langdistancesprinter med en acceleration fra 0 til 100 km/t på omkring 4 sekunder, en rækkevidde på mere end 500 km (NEDC-cyklus) og hurtig opladning af batteriet på 90 kWh.
  • Den er udstyret med firehjulstræk, og præstationerne, hvor fokus er på føreren, stammer fra to elektriske motorer med et moment på 700 Nm og 400 hk
  • Jaguar bekræfter, at en serieproduceret I-PACE med en for elektriske køretøjer hidtil uset præcis, adræt køredynamik vil være at finde på vejen i 2018
  •  
ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt