Connery

Jaguar lancerer 'gaderæs' med I-PACE

For at udbrede kendskabet til el-bilen I-PACE

Gaderæs er nok en tilsnigelse, men heller ikke helt forkert at bruge, når Jaguar til December sætter gang i deres eTROPHY mesterskab, der bliver afviklet i storbyer verden over, fordelt på 10 løb. 

Op mod 20 identiske Jaguar I-PACE eTROPHY racerbiler vil være linet op til det første løb lørdag den 15. december i Ad Diriyah i Saudi Arabien. Her køres første afdeling af den globale løbsserie, der i alt består af 10 løb.

Løbet finder sted før Formula E løbet, og der køres på de samme baner. eTrophy serien giver mulighed for nye talenter, der kan vise hvad de kan, og for at vise I-PACE som racerbil i nogle af verdens mest spændende byer.

Marion Barnaby, Championship Manager, Jaguar I-PACE eTROPHY, siger: “Det bliver et stolt og historisk øjeblik for Jaguar, når op mod 20 I-PACE eTROPHY racerbiler stiller til start. Tilskuerne kan forvente masser af action til løbene. Vi rejser til nogle af verdens
mest fantastiske byer, og med os bringer vi en helt ny form for street race. Ræs, der inspirerer næste generation af elbilsejere”

Jaguar har en stor interesse i at afviklet løbet, for at udbrede kendskabet til deres nye elektriske vogn I-PACE (Se billeder fra afsløringen her), og netop placeringen af løbet, i verdens byer giver mening, når det er et løb med rene elbiler, og knapt så meget larm som den traditionelle variant. 

ANNONCE
Jaguar lancerer 'gaderæs' med I-PACE

I forbindelse med løbet har Jaguar udviklet 20 Jaguar I-PACE SVO (Special Vehicles Operations) udgaver, der med udgangspunkt i produktionsmodellen, leverer 400 hestekræfter og et instant moment på 696 Nm, og går fra 0-100 km/t på 4.8 sekunder, alt baseret på det samme 90 KWh batteri.

Det er da en meget cool måde at promovere sin nye bilmodel på. 

Du kan gå på nærmere opdagelse i løbs-serien på denne side

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt