Connery

Jaguar I-TYPE

Jaguar vender tilbage til motorsport med Formel E racer

Nye flotte racerbiler er vi altid glade for. Jaguar har meldt sig på banen i racerverdenen igen, og denne gang med den fuldelektriske I-TYPE. 


Gerd Mäuser, formand for Panasonic Jaguar Racing fortalte: “I dag skriver vi et nyt kapitel i historien om Jaguar Racing. Som den første fabrikant af højkvalitetsbiler i Formel E er vi stolte over at være tilbage i motorsport på allerhøjeste niveau. Fremtiden ændrer sig, og vi er en del af denne ændring. Vi kan næsten ikke vente med at deltage i racerløb i centrum af byerne, hvor vi kan inspirere en helt ny generation af @JaguarRacing fans, som vil følge os på denne spændende rejse. Formel E er den perfekte platform til at inspirere den næste generation.”

Panasonic Jaguar Racing teamet har med succes gennemført 21 dages test op til og inklusive den seneste officielle Formel E test, der blev udført i Donington Park Circuit i går.

  • Køreropstillingen blander ungdom og erfaring fra Adam Carroll, Mitch Evans og reservekører Ho-Pin Tung som spydspids for Jaguars Formel E kampagne.
  • Jaguar Land Rover, Storbritanniens største forsknings- og udviklingsinvestor, fremhæver deres forpligtelse til at ‘Race To Innovate’ med mesterskabet som en platform til at udvikle næste generation af eldrevne biler til brug på landevejen.
  • Panasonic Jaguar Racing gør sig klar til deres debut i Hong Kong ved åbningsracerløbet af den tredje FIA Formel E sæson, søndag den 9. oktober 2016 efter et vel gennemført testprogram.
     
Del

Seneste nyt