Connery

Jaguar I-PACE: Elbilen fra Jaguar er klar til start

I-PACE har ikke problemer med kolde batterier.

Der er gået mindre end halvandet år fra annonceringen, over afsløringen og nu til den endelige produktionsmodel, af Jaguars første elektriske personbil: I-PACE.

Da jeg var i Norge for at kigge på prototypen i sommeren 2017, var der allerede meget at se på, og nu har Jaguar annonceret, at bilen er klar til salg den 1. marts. 

Jaguar I-PACE vil både være hurtig at lade, og være hurtig ude af starthullerne, når salget åbnes den 1. marts. Den vil kunne lade fra 0-80 % på 45 minutter ved fast charging med 100 kW og er med firhjulstræk og 400 hk en ægte Jaguar.

I-PACE bliver det det tredje medlem af PACE familien. Det er ensbetydende med sportslige køreegenskaber, praktisk indretning og masser af plads.

I–PACE bliver dermed et fuldgyldigt bud på en SUV med helt særlige karakteristika. Mens Jaguar F-PACE er den store SUV og Jaguar E-PACE den kompakte og sportslige SUV, er I-PACE den elektriske SUV. Alle tre modeller har de samme grundlæggende dynamiske egenskaber og miskendelig Jaguar DNA.

Jaguars teknikere har gennem mange måneder ”mishandlet” I-PACE på det groveste for at sikre, at den vil kunne klare alle krav.

Den er blevet testet i ekstremt høje temperature, og har netop den gennemgået omfattende tests i vintervejr med helt ned til minus 40°C på Jaguar Land Rovers arktiske testcenter i Arjeplog i det nordlige Sverige.

 
ANNONCE
Jaguar I-PACE: Elbilen fra Jaguar er klar til start

Produktionsversionen af Jaguar I-PACE bliver afsløret ved en live broadcast kl. 19.00 den 1. marts, hvor også priserne vil blive offentliggjort. Publikum vil kunne røre og se den ”i levende live” på Geneve Motorshow, der åbner for publikum den 8. marts.

Søren Hyltoft fra Jaguar Land Rover Scandinavia oplyser, at de danske priser afsløres den 1. marts. 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt