Connery

Jaguar F-TYPE R er ren V8 kærlighed med 575 hestekræfter

Jaguar presser mere vildskab ud af deres top-rovdyr

Jaguar er ude med en ny udgave af deres sportsvogn F-TYPE, og i en tid hvor nærmest alle de nye performance-biler træder frem med diverse avancerede hybrid-modeller, holder Jaguar med F-TYPE sig i første omgang til rendyrkede benzinmotorer. 

Den nye model kommer således i et større motorprogram, der indbefatter både fire, seks og otte-cylindrede motorer, der leverer fra 300 til 575 hestekræfter. 

F-TYPE R, der er den kraftigste model, kommer med en 5.0 liters superladet V8 motor, der har fået 25 hestekræfter mere end forgængeren, og altså nu står med 575 hk og et moment på 700 Nm. 0-100 km/t på 3.5 sekunder.

Samme model er også udstyret med firehjulstræk og otte-trins quickshift gearkasse. 

Jaguar har løftet designet på denne model, og her finder man blandt andet Pixel LED-lygter inspireret af den elektriske Jaguar I-PACE, ny forkofanger med større grill, ny motorhjelm og en lækker kabine.

Jaguar introducerede i øvrigt den nye vogn i samarbejde med Hot Wheels, der har lavet en model i skala 1:64, som i præsentationsvideoen hamrer igennem en 232 meter lang bane med 25 loops og 44 sving. Den kan du se her:

ANNONCE
Jaguar F-TYPE x Hot Wheels


Jaguar F-TYPE er en populær model: Den har til dato vundet 178 priser, heriblandt World Car Design of the Year.

Hvornår den nye model rammer Danmark og til hvilke priser, er endnu ikke meldt ud. 

Del

Seneste nyt

Annonce