Connery

Jaguar F-Pace SVR

F-Pace har fået en tur af tuningsdivisionen

SVO er Jaguar Land Rovers interne "brian"-afdeling. Det står for Special Vehicle Operations, og det er der, der leges ekstra meget med de nye biler. 

De har givet den populære F-PACE en tur på værkstedet. Det er ikke kun motoren, men også chassis der er blevet forbedret, for maksimal køreglæde. 

Men, hvis vi starter med motoren, så har F-PACE SVR altså fået en 5.0-liters V8 benzinmotor med 550 hestekræfter og et moment på 680 Nm. Det gør bilen i stand til at rykke 0-100 km/t på 4.3 sekunder - og en tophastighed på 283 km/t. 

De aerodynamiske forbedringer omfatter større luftindtag i fronten og kofangerluftindtag i siden, en eksklusiv SVR-kølerhjelm omfatter luftindtag, som hjælper med at lede varm luft væk fra motorrummet, ligesom de udgør det visuelle bevis på SVRs dynamiske intentioner.

Bagtil får en unik spoiler følgeskab af en ny kofanger, som huser de firkantede udstødningsrør fra det aktive udstødningssystem.

Det optimerede chassis er udstyret med progressive fjedre for og bag. Disse er henholdsvis 30 og 10 procent stivere og omfatter en styrtbøjle, som bidrager til en 5% reduktion i karrosseriets rulning.

F-PACE SVR er også udstyret med Jaguars aktive udstødningssystem med variable ventiler. Dette sikrer et karismatisk soundtrack og udgør endnu en faktor, som bidrager til SVRs optimerede ydelse.

I kabinen er F-PACE SVR udstyret med slanke performance-forsæder, som giver øget sidestøtte, ligesom de er udstyret med rombeformet signaturstikning og indpræget SVR-logo. Rattet er udstyret med SVR-mærke udstyret med skiftepaler i aluminium, der er behagelige at røre ved.

Kunder kan tilmelde sig som interesserede på www.jaguar.com.

ANNONCE
Del

Seneste nyt