Connery

Jacuzzi

Must have udstyret til enhver players penthouse- eller taglejlighed...

Intet ville være federe, end hvis man efter en hård date kunne invitere den udkårne hjem til en hyggelig lille tur i lejlighedens midtpunkt, jacuzzien. Det er bare "must have" udstyr.

Efter en hård dag på arbejdet eller i skolen, hvor man kommer hjem til en opvarmet jacuzzi, der bare venter på, at du skal sætte dig i og hjælpe med at lave bobler.

Tænk på de uendelige muligheder sådan en har. Et lille badekar fyldt med boblende vand, må være en babemagnet, men også det er også en ting, hvis luksus de fleste ikke under sig.
ANNONCE
Jacuzzi
Jacuzzien blev opfundet af de italienske Jacuzzi-brødre, der udvandrede til Californien i begyndelsen af 1900-tallet. Under første verdenskrig byggede de flypropeller til US Air Force. Den ene af brødrenes søn blev pludselig ramt af gigt. De fandt hurtigt ud af, at drengen derefter trivedes bedst i et varmtvandsbassin på sanatoriet, alt imens han blev masseret under vandet. Derfor lavede de hurtigt en træbalje, der kunne stå hjemme på køkkengulvet. Heri borede de huller, hvorfra slanger blev ført til en pumpe. De eksperimenterede med forskellige dyser, og voila: den første jacuzzi var født. Idéen blev hurtigt udbredt til alle amerikanske hospitaler, og jacuzzien var en succes. I 1968 blev de for alvor udbredt til privatpersoner samt playboys, hvilket i dag har ført til over fem millioner glade Jacuzzi-ejere.

Nu sidder der sikkert en wannabe-player derude og siger; "jeg har da allerede en spa". Det er dog langt fra det samme. Du kan heller ikke sammenligne en Skoda med en Ferrari. Jacuzzien er den ultimative genstand på badeværelset, og vil helt sikkert skabe lidt respekt hos dine venner og bekendte.

Men prisen er også derefter. En rigtig Jacuzzi koster lige fra 37.000 bobs til 144.000 grønne slanter, hvilket er meget lige at tage ud af SU'en eller månedslønnen, medmindre man er Peter Aschenfeldt.

Når man så er blevet rig og flyttet i mansion a la alle drenges forbillede Hugh Heffner, kan man jo altid udvide til en swimmingpool med grotte. Men indtil videre må målet være at få lejligheden eller villaen udstyret med "badekaret" over alle "badekar".

Hop bl.a. ind forbi jacuzzi.dk bestil en brouchure og tjek de fede kar, der bare venter på at du slænger dig i dets boblende vand. Spar sammen og bliv en player.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce