Connery

Jacques Stemningsrapport

Diamond rings and all things good From the breadlines to the headlines We are the toast of hollywood White Limousine

Kære Connery
 
Endnu engang var vi i byen og ENDNU engang er det min drøje pligt at fortælle lystigt om den mængde væske vi indtog, de kvinder vi bagte på og de limousiner vi lejede. Det hele løb af stablen fredag den 6. oktober.

 
Vi drak, vi sang, og latteren var høj da limousinen hentede os omkring ved 23.00 tiden, hvorefter vi blev fragtet rundt i København en lille time før aftenens destination blev nået.
ANNONCE
Jacques Stemningsrapport
Der er nok ingen tvivl om hvor vi tog hen, og ja Jacques var igen offer for en sand invasion af testosteron og dårlig kopi parfume. Igen fattede vi ikke konceptet i fri bar, for ak og ve der skulle da kun gå fem minutter fra ankomst før bordet var fyldt op med købte flasker og lange baner af champagne men vi var jo heller ikke kommet for at danse.
 
Pigerne var igen i top denne aften og min babe-o-skala ramte en solid 8'er fra vurderingsskalaen som hedder 0-til-ræv. Den store forskel fra denne aften og sidst vi drenge røg i byen var to ting:
 
Der var godt fyldt denne gang som var med til at bringe stemningen i top.
 
Vi havde kællingerne fra Aniston på slæb, de altid smilende og bundløse Sitle & CJay.
 
Her til sidst vil jeg gerne opfordre folk her på Connery.dk om at møde mere talstærkt op når vi nu her på vores gamle dage får slæbt vores røv i byen. En ting er at skrive til hinanden og lære hinanden at kende på Connery.dk men en anden ting er da at stå ansigt til ansigt med personen over kulørte drinks.
 
Så ses vi næste gang på Jacques? Det tror jeg da nok vi gør.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce