Connery

Jacques stemningsrapport fredag d. 13.

Da nogen bildte os ind at Grock havde lukket valgte vi at tage på Jacques.

Jamen hvorfor ikke gentage den bragende succes vi havde med den sidste stemningsrapport? Vi blev simpelthen så forundret herinde på redaktionen over de 'negative' ting der blev sagt om Jacques, så vi valgte simpelthen at besøge stedet en gang til, for at danne os et ordentligt indtryk af sagerne.
 
Vi startede ud med lidt druk og pizza hjemme hos undertegnet og imens jeg er ved at tegne og fortælle om hvor specielle mine børstede grå glas fra Holmegaard er, ja så hører man en høj smasken fra køkkenet blive afløst af lyden af knust glas og dernæst ordene; 'Øhh René prøv lige at komme herud'. Vores alle sammen kære Jakob Neua har simpelthen valgt at smadre et af mine dyrebare glas i en sky af fedtede pizzafingre og creme fraiche dressing. SUK, aftenen starter godt men hvad kan man forvente af fredag den 13.?
ANNONCE
Jacques stemningsrapport fredag d. 13.
Denne weekend var speciel for mig, da jeg havde prominent besøg fra Jylland og de tre drenge skulle selvfølgelig ud og se KBH by night, med stil! Så havde arrangeret en lille limousine som kom og hentede os ved 23.00 tiden og fragtede os rundt i en lille time. Vi samlede über stodderne Frentic og Showoff op på vejen, da de også havde valgt at gøre os selskab, eller også var det omvendt.
 
Klokken lidt i tolv gjorde vi vores entre på Jacques og som sædvanlig gik der ikke lang tid før vi sad ved vores bord, før der flød med Connery visitkort og champagne. Hold kæft hvor er vi egentlig nogle awekatte når vi er i byen.
 
Denne aften adskiller sig lidt fra de andre, da Jacques blev invaderet af jyder, for havde sgu også lige en håndfuld veninder herovre som stødte til senere. Så der var gang i den fra da vi kom til vi gik. Jacques var proppet med dejlige damer denne aften, men vi har valgt at tage billeder af drenge som smider håndtegn og halvtomme glas. HÅBER IKKE DET GØR NOGET?
 
Min samlede karakter for denne aften er taget fra den sædvanlige skala 1-til-ræv, og denne her får sgu et solidt 10 tal. Masser af damer, masser af champagne og gid hjælpe mig om der ikke også var dans på bordene.
 
Så ses vi ikke næste gang? Kom nu, vi ved du vil.

Redaktionen siger: Næste uge altså fredag d. 20 og lørdag d. 21 oktober 2006  tager Connery.dk til Aalborg og prøver at få en nattelivsrapport fra et andet sted end Jacques i København (vi håber det lykkedes)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce