Connery

Jackass: Number Two

De ultimative drengerøve er tilbage!

Teamet af drengerøve er igen samlet for at udføre stunts med både raketter, tyrefægtning og skateboards - med andre ord for at slå sig selv halvt fordærvet, for vores skyld.
Jackass: Number Two
Filmen, Jackass: Number Two havde premiere i USA den 22. september, og den slog den forrige film, Jackass: The Movie, som kom i biograferne i 2002, med over 8 millioner dollars. Der der blev solgt billetter for ca. 28 millioner dollars.

Alle medlemmerne fra det originale Jackass hold, pånær Chris Raab er atter samlet. Her kan nævnes hoveder som Johhny Knoxville, der fungerer som "lederen" af de sindssyge stunts, og hvis grin man ikke kan undgå, Bam Margera, hvis far sandsynligvis er ret træt af ham, og Steve-O og Chris Pontius, som tit arbejder med nøgenhed og afføring.

Hvis du ikke kan vente, til filmen får premiere her i Danmark og savner at se misbrugte indkøbsvogne og mænd, der skyder sig selv, kan du se traileren her på Apple Movie Trailers

Jeg kan afsløre, at der i filmen bliver drukket hestesæd, og at Johhny Knoxville blev slået bevidstløs tre gange under optagelserne.

Ja, enten hader man dem, eller så elsker man dem. Jeg kan ikke vente!

Her kan du besøge den officielle side til Jackass: Jackassmovie
ANNONCE
Del

Seneste nyt