Connery

Jack Black og Paul Rudd leger med tanken om at lave en ny Anaconda

Skal slangegyset have en revival?

Columbia Pictures er i skrivende stund i gang med at tænke tanken - skal verden have en ny Anaconda-film?

Vi snakker selvfølgelig enten en remake eller fortsættelse af den famøse gyser-actionfilm Anaconda fra 1997. 

Jack Black og Paul Rudd overvejes til hovedrollerne i en moderne nyfortolkning af filmen ifølge Variety - hvor Tom Gormican, der tidligere har stået bag den meta-komiske film The Unbearable Weight of Massive Talent, vil både skrive og instruere den nye film sammen med Kevin Etten.

Den originale Anaconda havde Jennifer Lopez, Owen Wilson, Ice Cube og Jon Voight i hovedrollerne og fulgte en filmoptagergruppe fra National Geographic, der støder på farer i form af en gigantisk slange.

I den kommende version ser vi tilsyneladende en gruppe midaldrende venner, der har en plan om at genindspille deres favoritfilm fra ungdommen.

De har ramt lidt midtlivskrise i deres hverdag, så Dde tager på eventyr i regnskoven, men deres drøm om at skabe en film bliver snart til en kamp for overlevelse mod både naturens kræfter og farlige modstandere.

Selvom detaljerne om rollebesætningen stadigvæk er hemmelige, tyder kilder på, at Black kunne spille en tidligere instruktør, der nu arbejder som bryllupsfotograf, mens Rudd kunne portrættere en skuespiller med falmende Hollywood-drømme.

Eller omvendt!

Projektet har været i støbeskeen siden begyndelsen af 2023 og har gennemgået adskillige omskrivninger for at finde den perfekte balance mellem humor og horror.

Filmproduktionen er under ledelse af Fully Formed, som ledes af Brad Fuller og Andrew Form, der for nylig indgik en første-udsigtsaftale med Sony’s Screen Gems.

Er folket klar til at genbesøge Anaconda-universet?

ANNONCE
Del

Seneste nyt