Connery

Jabra lancerer ny generation af ear buds - med ny trådløs teknologi

Ny teknologi giver bedre stemmeopkald med hjælp fra vibrationer i kæben

Jabra rydder bordet. Det danske lydbrand går væk fra modelnavnene fra de seneste års 65, 75 og 85t-modeller, og langer tre nye Elite-modeller på bordet: Elite 7 Pro, Elite 7 Active og Elite 3 - sidstnævnte som de hidtil billigste true wireless ear buds fra Jabra. 

Med annonceringen af de nye produkter, har Jabra også taget hul på endnu en spændende trådløs teknologi i deres devices. 

ANNONCE
Jabra Elite 7 Pro - eksploderet - Jabra lancerer ny generation af ear buds - med ny trådløs teknologi Jabra Elite 7 Pro - eksploderet

'Multisensor Voice teknologi' - en teknologi, som ifølge Jabra skal give den bedste samtaleoplevelse i True Wireless-kategorien. 

Multisensor kombinerer en 4-mikrofonsteknologi med AI-algoritmer og 'bone conduction' sensorer, til at give en endnu mere klar samtaleoplevelse. Bone Conduction, er en teknologi, der opsamler - eller videregiver lyd, baseret på vibrationerne fra kæben. Denne teknologi hjælper den kunstige intelligens, til meget præcist at pinpointe, hvilken lyd der skal videregives. 

Altså kigger vi ind i, at Jabra muligvis snart er leveringsdygtig i en best-in-class trådløs ear-bud, når det kommer til telefonsamtaler - et punkt som altid har været en udfordring, for de små buds. 

ANNONCE
Jabra Elite 3 - Jabra lancerer ny generation af ear buds - med ny trådløs teknologi Jabra Elite 3

Jabra Elite 3

Første produkt på markedet er Jabra Elite 3 - dette headset er ikke udstyret med Multisensor Voice, men er tilgængæld et ganske billigt sæt ear-buds, med en pris på 649,- krone. For den pris får man stadig 6 mm drivere til lydsiden, et 4-mikrofons setup og Qualcomm AptX lyddrivere - der er også støjreducering og hearthroug-funktion. 

Jabra Elite 3 har 7 timers batteritid og totalt 28 timer med opladningsetuiet, og lanceres i flere farver den 1. september 2021. 

ANNONCE
Jabra Elite 7 Pro  - Jabra lancerer ny generation af ear buds - med ny trådløs teknologi Jabra Elite 7 Pro

Jabra Elite 7 Pro

Det nye flagskibsprodukt fra Jabra hedder Elite 7 Pro, og her finder man til gengæld Multisensor Voice-funktionen. Desuden er der aktiv støjreduktion (ANC) og mulighed for at lave personlige lydprofiler . Dette sæt trådløse earbuds imponerer med en batteritid på hele 9 timer - og totalt 35 timer med etuiet. 

Desuden er der hurtigopladningsfunktion, der med fem minutters opladning giver en times spilletid - og så er der indbygget Alexa, Siri og Google Assistant. 

ANNONCE
Jabra Elite 7 Active - i en af de mange farver - Jabra lancerer ny generation af ear buds - med ny trådløs teknologi Jabra Elite 7 Active - i en af de mange farver

Jabra Elite 7 Active

Elite 7 kommer også i en sportsfokuseret version - denne version er ikke udstyret med Multisensor Voice, men leveres i stedet med en 'ShakeGrip' belægning, en ny belægning, som overfløddiggør de gængse silikonevinger, som man ofte ser i sports-earbuds. Men som skulle give en endnu bedre fastsiddende pasform. 

Pris og tilgængelighed

Elite 3 vil være tilgængelig fra 1. september, mens Elite7 Pro og Elite 7 Active vil være tilgængelige
den 1. oktober. Alle produkter vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere til følgende priser:

  • Elite 7 Pro: DKK 1.599
  • Elite 7 Active: DKK 1.399
  • Elite 3: DKK 649
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce