Connery

Jabra Elite 85t går efter at være bedste støjreducerende alternativ i true wireless kategorien

Jabra er klar med femte generation true wireless earbuds

Gennem de seneste år er Jabra blevet rost til skyerne, for at producere det ene vellydende true wireless headset efter det andet, og nu er de klar med en femte generation af Elite-serien, der nu tager kampen op mod Apple med dedikeret aktiv støjreducering.

Jabre Elite 85t hedder de nye earbuds. Jabra har kastet sig ind med et dedikeret sats i ANC-kategorien, og støjreduceringen i disse ear buds, skabes takket være intet mindre en seks mikrofoner, og en dedikeret støjreduceringschip.

ANNONCE
Jabre Elite 85t - Jabra Elite 85t går efter at være bedste støjreducerende alternativ i true wireless kategorien Jabre Elite 85t

Selve designet holder sig tæt op ad de tidligere Jabra-modeller, men teknologien er en anden. For at opnå en god aktiv støjreducering, har Jabra valgt at gå med et såkaldt "semi-open"-design.

En semi-open ear bud gør brugen af dimserne mere behagelig, da luften kan strømme igennem selve proppen og hjælpe med at trykudligne. Det skaber en mere naturlig lydoplevelse - og læner sig op af fremgangsmetoden som Apple benytter i deres støjreducerende ear buds; AirPods Pro. 

Jabra har dog flere mikrofoner at lege med - og ingen "stammer" der hænger ud af øret.

Den dedikerede støjreducering gør det muligt at lave individuelle indstillinger i  reduceringsniveauet - som man blandt andet kender det fra de store on-ear headphones fra blandt andet Bose.

ANNONCE
Jabre Elite 85t - Jabra Elite 85t går efter at være bedste støjreducerende alternativ i true wireless kategorien Jabre Elite 85t

Jabra har udstyret Elite 85t med 12mm højttalere - en fysisk dobbelt forstørrelse fra forgængeren 75t. 

Med ANC aktiveret holder 85t strøm i op til 5.5 time, med totalt 25 timers spilletid mellem opladninger - når man benytter et fuldt opladt etui.

Etuiet er desuden klar til trådløs opladning med Qi-certificerede ladere.

Pris og tilgængelighed

Jabra Elite 85T får en vejledende salgspris på 1.999,- kroner og lander hos udvalgte forhandlere i november 2020. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce