Connery

Ja ja kvinder - I har vundet!

Så hold dog kæft!

Kvinder! Jeg elsker jer!
Ja ja kvinder - I har vundet!
Det skal I vide. Det er jer, der gør hverdagen værd at leve. Det er jeres skyld, at det er en fryd at vågne om morgenen.

Der er intet som at vågne tidligt, solen er kommet så højt på himlen så der kommer en lille stråle ind gennem en lille sprække i gardinet og danser hen over jeres nøgne krop der ligger der så fredfyldt i sengen lige ved siden af os.

Det er jer, der føder vores dejlige børn der er de bedste gaver man nogensinde kunne ønske sig. De små der med deres betingelsesløse kærlighed kommer hoppende ind i vores seng om morgenen, oftest alt for tidligt, for at få os op så vi kan have det godt sammen. Alle sammen.

Jeg kunne blive ved. Men i ved det jo godt allerede. det er jo derfor vi bliver sammen. Mænd og kvinder. Kærlighed!

MEN!! og der er et men, kvinder. Der er ET sted hvor filmen knækker. EN ting vi mænd ville lave om på hvis det på nogen måde var muligt. Men det kommer vi til!

Først skal vi lige forbi en masse studier der er lavet om mænds og kvinders hjerner. Ikke så meget størelsen, eller evnen til at udregne atomfysiske umuligheder. Ej heller hvorvidt mænds hjerne sidder mellem ørerne eller mellem lårene.

Det handler om multitasking.
ANNONCE
Ja ja kvinder - I har vundet!
Multitasking handler i bund og grund om at kunne behandle flere ting på en gang. Et eksempel kunne være på computeren. Man sidder og spiller backgammon på tv2, chatter frækt med en hjertenskær på msn messenger og debatterer på connery på en gang. Det er multitasking.

Flere studier af vores hjerner har uafhængigt af hinanden konkluderet at kvinder er bedre til at holde styr på flere ting på en gang, hvor mænd gerne vil koncentrere sig om én ting af gangen. Den sejr skal i alligevel have. Jeg vil ikke påstå at mænd ikke KAN multitaske, men vi er bare bedre til at koncentrere os om den ene ting, før vi begiver os ud i noget andet. Specielt når det gælder computeren eller tv.

Langt de fleste mænd kan godt lide at se sport og action. Sådan er det. Og det kan der ikke laves om på. Og når mænd ser sport eller action på tv, så er vi langt væk. Vi koncentrerer os meget om det der sker på skærmen. Her kommer kvinders evne til multitasking så ind i billedet.
ANNONCE
Ja ja kvinder - I har vundet!
Jeg ved ikke hvorfor, men det er stensikkert at hvis kvinder og mænd ser tv sammen, så vil kvinden på et eller andet tidspunkt sidde og snakke om alt muligt midt i det der er på tv. Flinke som vi mænd nu er, Prøver vi at følge med i hvad kvinderne siger, men det bliver som regel bare en lille del af hjerneaktiviteten der bliver sat til at sætte et ja eller nej ind strategisk korekt i samtalen. Med andre ord. Vi hører ikke efter hvad det er i siger! Trist, jeg ved det godt. Men vi gør det jo ikke for at være onde. Sådan er vi bare opbygget.

Og her kommer den så.

Vil I ikke godt holde jeres kæft når der er noget godt i tv?


På forhånd tak.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce