Connery

iWalk Trio [Test]

Livet på farten er for kort til dårlige powerbanks.

iWalk Trio [Test]

Jeg har efterhånden købt og kasseret en del powerbanks. Mit problem med powerbanks har hidtil været et flergrenet et af slagsen: For dårlig ladekapacitet, kabler der knækker, og design der ikke er lavet til at blive brugt. 

Derfor var det også med en sund portion af skepsis, at jeg tog mod tilbudet om at teste endnu en.

På en heftig lille forretningsrejse fra Aalborg, over København og til London, og hele vejen retur, blev iWalk'en sat på noget af et maraton. En tur den klarede umådeligt fint, godt spændt for af en 2500 MAh Samsung Galaxy S6, der fik på den gode side af to fulde opladninger.

iWalken er en ganske kompakt powerbank med god kapacitet på 6000 MAh (ca. tre iPhone 6 opladninger). I stedet for plug and play ladekabler, er banken udstyret med integrerede ladekabler; både lightning port og micro-USB. Det går i et med designet, når den ikke bruges, og kommer således ikke i vejen for slag eller skarpe kanter under transport. 

Powerbanken har også et lille display, der viser den aktuelle ladekapacitet - en væsentlig forbedring til billigere powerbanks, der typisk indikerer ladeniveauet med et par enkelte LED-lamper. 

Den oplader hurtigt, og er en ren fornøjelse i brug, og mellem det funktionelle design og de gode specifikationer, er det eneste man nærmest kunne ønske sig: Endnu mere power. Et ønske der kan opfyldes ved at købe storebror-modellen, med 10.000 MAh.

ANNONCE
Specifikationer

iWalk Trio

Kapacitet: 6.000 MAh

Tilsutning: Micro-USB, lightning port, USB

Pris: 399,-

Hvor: Her.

Del

Seneste nyt

Annonce