Connery

Iværksætter og fiskehandler Tommy Raabo Fischer er gået bort

Hvil i fred.

Sidste år havde vi den store ære at interviewe den dygtige iværksætter og fiskehandler Tommy Raabo Fischer, som til dagligt ved medejer af HAV i TorvehallerneKBH.

Vi fik at vide, at han torsdag d. 8. er gået bort pludseligt i sit hjem i Helsingør. Han blev kun 43 år.

Han efterlader sig hustruen Therese og parrets to børn. Det karrieremæssige ”svendestykke”, fiskehandlen HAV i TorvehallerneKBH, bliver drevet videre af Tommys partner, kokken og fiskehandleren, Jens Peter Moestrup Hansen.

Tommy Raabo Fischer var født og opvokset i Humlebæk. Han uddannede sig til dykkerinstruktør og stod i lære som fiskehandler hos sin onkel samt på Pike Place Fish Market i Seattle. Han var iværksætter og netværks-menneske par excellence med relationer på alle niveauer af dansk restaurationsliv og fødevarebranche.

Han var ejer og medejer af en lang række succesfulde virksomheder: HAV, Foodgear, Omegn & Venner, Albatross & Venner, Venø Seafood og Tastebuddy – for blot at nævne et lille udsnit at Tommys forretningsmæssige engagement.

Jens Peter Moestrup Hansen udtaler:

”Tommy sparede ikke på energien eller kærligheden til de mennesker og virksomheder, han havde med at gøre. Han var i enhver forstand et generøst, dygtigt og initiativrigt menneske, som sprudlede af idéer og inspirerede mig og alle omkring sig. Tabet af Tommy er enormt. Han efterlader sig en familie og mange, mange venner i stor sorg. Og han efterlader sig stribevis af særdeles succesfulde virksomheder, deriblandt fiskehandlen HAV, som jeg nu får den kæmpe ære af at drive videre som det faglige fyrtårn det nu er, takket være Tommys benhårde arbejde og forbilledlige energi.”

Hvil i fred.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce