Connery

Isle of Dogs: Wes Anderson er tilbage med ny stopmotion-film

Se den første officielle trailer her.

Wes Anderson er den type instruktør, som virkelig skiller vandene - enten lader man sig rive med af hans farverige, barnagtige og svulstige univers, dog tendenserende til det perfektionistiske i sin symmetri, eller også kan man ikke se andet end ligegyldig banalitet og alt for mange kunstneriske friheder på indiefronten.

Jeg hører til førstnævnte kategori, og sætter derfor meget pris på, at man nu kan få et glimt af den stopmotion-film, som Anderson annoncerede sidste år.

Filmen hedder Isle of Dogs og selve handlingen foregår i en dystopisk fremtid, hvor alle hunde i Japan er blevet fragtet og isoleret på en afsides ø - et udbrud af 'hundeinfluenza' her dermed gjort, at hunde er ulovlige at besidde. Den unge dreng Atari Kobayashi leder dog efter sin elskede hund Spots kastes ud på en hektisk rejse i forsøget på at genfinde sin ven.  

Det lyder efter min mening tilpas absurd og genialt til, at vi kan forvente os noget a la Fantastic Mr. Fox. Filmen byder på stemmer fra store stjerner såsom Bill Murray, Tilda Swinton, Edward Norton, Bryan Cranston og selv Yoko Ono.

Se traileren herunder - filmen får premiere til april 2018.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce