Connery

iSlate

Rygter er nok den bedste markedsføringemetode. Det er efterhånden normalt med rygter om nye gadgets og telefoner. En proces som virksomhederne bliver bedre og bedre til at udnytte. I toppen af det ræs står Apple, som gør det bedst.

iSlate ? Det siger rygterne! - iSlate iSlate ? Det siger rygterne!
Apple iPhone 3G blev frigivet den 11. juli 2008 men allerede flere måneder inden, florerede der rygter om en ny iPhone med 3G. 

Rygterne startede da et par Mac fanatikere fandt kodestumper i den daværende firmware, der signalerede en ny iPhone. Straks efter rygterne startede, begyndte resten af 'Mac communitiet' at diskutere udseende, funktioner og pris.

Apple fik altså igangsat den bedste reklame, man overhovedet kan få. Et tilfælde? Næppe!

Apple er ikke de eneste, der lader rygter fungere som  reklame. Google har gjort det med Google Phone og Microsoft med Courier UX.

Lige nu ser det, ud fra rygterne, ud til at 2010 bliver et godt år for alle gadgetfreaks..
ANNONCE
Mac fanatikere tror på ny iSlate tablet
- Apple har købt domænenavnet iSlate.com

- Apple har måske etableret et selskab kaldet Slate Computing, der har varemærket iSlate

- Slate Computing har registreret et varemærke i US, der hedder 'Magic Slate', der minder meget om navnet på Apples 'Magic Mouse'.

- Et europæisk advokatfirma, som Apple typisk bruger til at registrere varemærker, har købt flere større domæner, der indeholder 'iSlate'.

Og hermed får Apple lidt ekstra til deres kampagne, hvis altså der overhovedet er noget, der kommer til at hedde iSlate...

Læs mere her
ANNONCE
Del

Seneste nyt