Connery

Islandsk flyselskab flyver København - New York retur - for under 2500 kroner

Ny lavprisrute mellem Danmark og USA er populær

9. juni 2022 skød det islandske flyselskab en ny rute op: København - New York, til priser hvor de færreste af konkurrenterne kan lege med. 

Som det eneste internationale selskab, vil PLAY flyve til lufthavnen, New York Stewart International Airport, hvilket vil forkorte rejsetiden fra flysæde til NYC betydeligt. Lufthavnen ligger blot 75 minutters køretur fra Times Square på Manhattan og er langt lettere at komme til og fra, end de øvrige internationale lufthavne på grund af dens lille størrelse med få rejsende. Til sammenligning tager det i gennemsnit to til tre timer at nå til Manhattan fra JFK Airport og Newark Airport, på grund af lufthavnenes overvældende størrelse og antal passagerer med dertilhørende langtrukne sikkerhedsprocedurer.  

Lille lufthavn - store besparelser

Det er dog ikke kun grundet passagernes transfer fra lufthavn til storbyen, at det giver mening for PLAY at vælge Stewart Lufthavn som destination. Landingsafgiften i Stewart Airport er hele 80% billigere end de øvrige lufthavne i New York, hvilket er med til at sikre konkurrencedygtige billetpriser året rundt. Samtidig betyder den lille mængde flytrafik i lufthavnen, at PLAY’s fly skal bruge mindre tid på at transportere flyet på jorden, hvilket sparer både brændstof, økonomiske ressourcer og Co2 for flyselskabet. Dette passer ind i PLAY’s kerneværdier: at tilbyde de laveste priser, simpel og komfortabel service, med mest mulig omtanke for miljøet. 

Stor stigning i passagerer

Trods krisetider og forstyrrelser hos mange andre luftselskaber, har PLAY kunnet afsløre en stor kraftig vækst i passagerer, efter Juni måneds afslutning. 

Flyselskabet transporterede hele 87.932 passagerer i juni, hvilket er en stigning på 55% fra den foregående måned, hvor PLAY transporterede 56.601 passagerer. I juni var belægningen 79,2% sammenlignet med en belægning på 69,6% i maj.

PLAY’s CEO, Birgir Johnsson er yderst tilfreds med PLAY’s rolle på det europæiske rejsemarked:

"En af grundende til, at PLAY formår at holde sig oven vande i krisetider som denne er, at vi er så nyt et selskab, at hele vores forretningsstrategi er tilpasset flybranchen, som den ser ud i dag, og ikke som den så ud for 20 eller 30 år siden. Derfor er vi superagile og bæredygtige både på et logistisk- og et personaleplan."

Tjek hvornår det er billigst at flyve til New York på Flyplay.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt