Connery

Island betaler 50.000 kr til udlandske mænd der gifter sig med islandske kvinder

Drømmen?

Gift dig med en skøn (blond) islandsk kvinde, og få 50.000 kroner i medgift, fra den islandske stat? WHAT'S NOT TO LIKE?

Sådan forlyder det, fra forskellige nyhedsmedier på nettet. 

Grunden til den utraditionelle tilgang, der giver "Knald for Danmark"-kampagnen baghjul (Ja, den der DR-ting, sidste år, der skulle få danskere til at lave flere børn), er at undgå, at Islands befolkning krymper. 

Det bliver oplyst at der kun er 974 mænd per 1000 kvinder, og det skaber åbenbart en ulighed i regnestykket. Vi kunne godt tænke os frem til et par løsninger, der ikke ville koste en kontant medgift fra statskassen. 

Anyway, det lyder da om noget, som en ting der kan få ungersvendene til at sætte Tinder Plus lokationen til Island. 

ANNONCE
Island betaler 50.000 kr til udlandske mænd der gifter sig med islandske kvinder

Der er mange gode grunde til at tage til Island. 

De har åbenbart en luft, der gør det let at blive megapumpet. Eller flere smukke piger, som den tidligere Miss Island her: 

😁 #missuniverseiceland #missuniverse

A photo posted by Sigrún Eva Ármannsdóttir (@sigrunevaa) on

ANNONCE

Desværre, er der kun et par utroværdige nyhedskilder for historien, som efter sigende skulle være startet i Afrika - et rygte der mere eller mindre crashede en dansk embassades venteværelser, fordi det væltede ind med visum-ansøgninger.. 

Sorry dude.. Men helt ærligt, skal du virkelig have penge for at hooke op med en islandsk kvinde? Vi kender et par stykker der gerne gør det helt kvit og frit!

ANNONCE
Del

Seneste nyt