Connery

Isdisco

Husker du?

Nej, jeg er hverken pædofil, eller infantil. Men chancen for at genopleve gamle dage, og garanten for at få en kæmpe griner ville jeg ikke lade forbigå mig.

Jeg fik samlet et hold af andre ungersvende og piger, der ligesom mig gerne ville drømme sig tilbage til dengang, man var 14, og ens bekymringer kunne tælles på én hånd.
ANNONCE
Isdisco
Rammen om vores oplevelse skulle være Gentofte SUPERDOME. Eller bare Gentofte Skøjtehal som den hedder, når små børn ikke vælter rundt i deres hindbærbrus-brandert og slik i hele fjæset.

Vi indtog hvad vi mente måtte være passende, for at være sikker på ikke at blive smidt ud på grund af vores promille, hvilket ville være rimelig pinligt stedet taget i betragtning, og så gik turen ellers derhen af.

Vi bliver mødt af en "dørmand", der venligst beder os om at ligge penge til entréen. Samtidig smiler han på en lidt sær måde. Gad vide hvorfor. Men yes! - vi havde fået et stempel på hånden, hvor der med tydelige bogstaver stod "Isdisco". Hvor retro er det ikke ?

"Har du ikke skiftetøj med?", bliver jeg spurgt. Vanter? Skiftetøj? Skal man ikke bare være skidestiv og på rulleskøjter? Nå, normale skøjter siger I? Hvad ved jeg. Det var jo immervæk at par måner, siden jeg sidst havde sat mine ben i den skøjtehal. Men selv uden at være kommet ind hallen endnu, synes jeg nu, det er lidt koldt i min t-shirt og blazer.

Forbandet.

Måske skulle jeg tænke mig lidt bedre om næste gang.
ANNONCE
Isdisco
Av for satan! Hvor fanden er jeg? Der blev spillet høj techno. Lige nu lå jeg med ondt i hovedet og frøs rimelig meget. Nå ja, du var til Isdisco, og da de ikke havde skøjter i din størrelse (49½ red.), syntes du, det var en fremragende idé at vælte ud på isen i dine utrolig gribestærke Converse sko. Nå ja, det var sandt. Men jeg kunne så erfare, at min umiddelbare plan om at bruge en lille skrålende møgunge som vægpude, når jeg var ved at vælte, ikke helt havde forløbet efter ønske.

Pisse is, skide glat. Det gider jeg sgu ikke. Så jeg bevægede mig ind igen for at få noget at drikke. God røv dér for resten, NEJ Christian, hun er 13. For ung? - Too Young er sgu da en mand i Kina! (Fyyy)

"Har I sprut? - Helst noget billigt?". "Nej", var svaret fra den unge mand, der havde travlt med en lille unge, der ikke vidste, om han skulle have for 25 øre skumhatte, eller 50 øre værd af ferskner.

"Nå, så bare en øl!"

Den blev skænket, og knapt havde jeg nået at drikke en tør, før en halvrasende gammel mand kom løbende og prøvede at fortælle mig, at jeg slet ikke måtte drikke den øl, jeg lige havde betalt for. Efter lidt diskussion, blev jeg vist ned til "Mødelokale 24". Øl var åbenbart forbeholdt de forældre, der lige skulle ned og hente deres børn. Men det måtte så under ingen omstændigheder indtages foran "børnene".

Hmm, så sad man der i mødelokale 24, og ens eneste skålekammerater var nogen gamle nisser, der lidt så ud som om, de var spændte på at se, hvilket slags barn jeg dog skulle hente.

Den øl gled hurtigt ned, og jeg gik så ud efter en ny. Den unge herre bag disken, benægtede mig dog at slukke min tørst, og fortalte mig oven i købet, at han havde fået et møgfald for at have serveret for mig i det hele taget.

Nu måtte det være nok! Denne her idé havde udtømt sit formål.

Så vi forlod præmisserne, under højlydt brok, for at tage tilbage og drikke videre inden byen. De lukkede jo for resten også klokken 22:00. Sharp.

Resten af aftenen i byen, husker jeg egentlig ikke så godt. Men har fået at vide jeg har væltet rundt, med et Isdisco stempel i panden.
ANNONCE
Isdisco
Del

Seneste nyt

Annonce