Connery

Isam B - Lost For Words [Anmeldelse]

Følelsesladet soloudspil fra det tidligere Outlandish medlem

6 ud af 6 stjerner
Isam B - Lost For Words

Artist: Isam B
Titel: Lost For Words
Udgivelsesdato: 7/9-2018
Pladeselskab: Warner Music

Isam B - Lost For Words - Isam B - Lost For Words [Anmeldelse] Isam B - Lost For Words

Isam Bachiri, bedre kendt under det mere folkelige og mundrette navn Isam B, er atter aktuel med en soloudgivelse. Denne gang i form af den engelsksprogede udgivelse "Lost For Words". Der er godt nok kun otte numre på udgivelsen, men hellere kvalitet, frem for kvantitet.

For at gøre en lang historie kort, så er "Lost For Words" et fantastisk og gennemarbejdet udspil fra den tidl. Outlandish forsanger. Stemmen er præcis som man husker den og den formidable evne til at fortælle en rørende historie er second to none.

Første nummer hedder "Deep in the Shadows" og lægger ud med et højt højt niveau. Følelsesladet og nærmest hypnotiserende drages man ind i fortællingen om den tilstand vores verden er i. Et skønsang om en verden i forfald og Moder Jords råb på hjælp.

Smukke fortællinger om hvem, hvad, hvor og hvordan fylder lydbilledet på de resterende syv numre. Vi kommer vidt omkring - lige fra personlige nedture til den store genfødsel. 

Lidt kontroversielt i disse "DF-hader-alle-med-tørklæde-tider", er nummeret "Peace Hymn" en hyldest til profeten Mohammed. Nummeret er en fortolkning af en fredshymne fra østafrika. Dejligt med noget tyngde og modspil.

Selve tracklisten fortæller jo nærmest sin egen lille historie - Isam B er en mand med hjerte, mening og en mission.

Tracklist:

1. Deep In The Shadows
2. Smile And Pretend
3. Life
4. Parachute
5. Man With A Plan
6. Keep Me Alive
7. Shepherd Of Our Future
8. Pray My Lord

Der er ofte langt mellem snapsene på den danske musikscene, og utallige ligeved og næsten udgivelser er der mange af, men her har Isam B og folkene bag, virkelig ramt en uudtømmelig guldåre.

Tak for hvad der er den hidtil bedste udgivelse i 2018.

ANNONCE
Isam B - Deep in the Shadows
Del

Seneste nyt

Annonce