Connery

iRobot Roomba 560

Om støvsugning og fisse!

Det her er sket mange gange for både dig og mig - og det har garanteret været bekosteligt for os begge, hvad end vi ønsker at indrømme det overfor os selv.

iRobot Roomba 560
Mit hjem bærer tydeligt præg af, at der kun bor mig, og til tider mine venner når de kommer på "besøg" fordi kæresten har PMS, og de så ikke forlader min hybel før 14 dage senere. Jeg sætter en ære i at mit hjem ligner lort, for sådan er drenge, og sådan skal drenge bo, for ellers lærer vi aldrig at værdsætte værdien af et ryddeligt hjem når vi engang bliver indfanget, bagbundet og slæbt med til parmiddage.

Desværre forholder det sig sådan, at der findes piger som tager det med i deres vurdering af en fyr, hvordan han bor - og nogle af dem kan måske endda gå hen og ligefrem blive nærige med hvad de nu engang har at dele ud af, fordi de synes man bor som et svin. Det huer mig ikke, men i jagten på fjas bøjer jeg mig i støvet (bogstaveligt talt) og forsøger at pynte lidt på hytten. Det lykkes delvist - jeg kan fjerne pizzabakker og tomme flasker. Jeg kan smide mit snavsede tøj ind i bunden af mit skab, og jeg kan stille opvasken så den ser mindre biohazard-skilt-værdig ud - men der hvor det altid, og jeg mener seriøst altid, fejler for mig, er støvsugningen.

Jeg har en støvsuger, indrømmet. Men det er ikke en jeg har givet penge for, ej heller fået i gave. Jeg fik den forærende at et par drukbuddies som med garanti havde samlet den op fra storskrald. En møggammel sag af en Nilfisk der lugter af døde rotter og opkast, men den virker. Jeg bruger den bare aldrig.

Jeg fucking hader at støvsuge - jeg vil hellere bruge min fredag aften på at blive hjemme fra byen og sortere sprutflasker alfabetisk, end jeg vil støvsuge. Jeg vil hellere brække min arm, end at støvsuge. Jeg fucking hader at støvsuge!

Nuvel - nok harme. Mit problem har faktisk fundet sig en løsning. Jeg slipper for at støvsuge fremover, for jeg har fået mig en hushjælp. Hun er amerikaner, bredere end hun er høj, men hun arbejder mange timer i træk uden at brokke sig, og hun tager sig ikke betalt per time. Lad mig præsentere. iRobot Roomba 560!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce