Connery

Irina - M.I.L.F

Ny fotoserie og en snak om former og forhold

Når man finder en kvinde, der har hele pakken, skal man holde fast. Det gælder ikke kun i den romantiske forstand, men også hvis man er et par drengerøve, der får øje på en feisty babe, der både har humor, sexappeal og en uforbeholden mening om mange ting.

Endnu en gang har vi haft kamera og notesblok en tur forbi Irina. Det er godt halvandet år siden vi sidst mødtes med hende. Dengang havde hun fundet plads i kalenderen mellem en bytur og et event, lidt tømmermændsramt, måske.

Denne gang var det ikke tømmermænd, der pressede kalenderen, men til gengæld lysten til at komme hjem til den lille datter. Siden sidste shoot og interview, er der nemlig sket meget i Irinas liv. Men først en lille kommentar til akronymet i artiklens overskrift: MILF - Mand, Irina Leverer Formerne!

Siden sidst...

Mikkel: Det er snart to år siden, vi sidst legede sammen. Der er sket meget. Du har fundet manden i dit liv, I har fået en datter, du er næsten færdig med uddannelsen, og hvis ikke du var det før, er du i hvert fald en af Danmarks ubetinget største bloggere nu. Hvordan synes du selv, det går?

Irina: Af og til stopper jeg lige op og tænker; “wow”! Jeg må da indrømme, at jeg vitterlig føler, at jeg har alt, hvad jeg har drømt om. Men jeg har altid været typen, der griber nye muligheder og har gang i nye projekter, så der er altid noget at se til. Det går hurtigt. Der er fart på, men sådan kan jeg lide det.

Hvordan har den sidste tid ændret dig som person? Hvad lærer man at sætte pris på, når man bliver forælder - er der noget, der før betød en del, der bliver uvæsentligt nu?


Man begynder at sætte pris på de små ting som at have et par timer for os selv på sofaen om aftenen, hvor vi bare sidder og er familie og ser en film fra start til slut. Det er også i de øjeblikke, hvor jeg sætter så meget pris på alt, vi har sammen.

Da Morten og jeg mødte hinanden, havde vi i starten svært ved at betale huslejen nogle måneder og jeg er glad for, at vi også har oplevet det sammen. Da vi fandt ud af, at jeg var gravid, satte vi os ned og lagde en plan for, at vi pludselig skulle have ansvar for et andet menneske. Vi motiverede hinanden, vi lagde vores liv om, og man kan sige, at vi blev fokuserede og målrettede. Alt ændrede sig pludseligt, Allessia ændrede alt… Hun motiverer os helt vildt og det hele faldt bare på plads, da hun blev født. Vores hverdag er helt anderledes nu og tempoet er højt.

Morten har ikke et typisk 9-17 job, hvordan er det at være i forhold med en kunstner? Oplever du, at han har ændret sig efter at være blevet far?

Han har ændret sig MEGET, efter at han er blevet far. Det kommer nok automatisk for de fleste. Der er mindre fest og farver, men selvfølgelig er jeg sammen med Allessia, når han er ude for at optræde. Vi kan godt få det til at fungere, da vi begge er fleksible i forhold til vores arbejde, ellers havde det nok været sværere. Det er en udfordring at få det hele til at gå op, men vores 1. prioritet er altid at være mor og far.

Du blogger dagligt, og emnerne dækker ret bredt. Fra tid til anden laver tabloid-medierne en vanvittig overskrift baseret på brøkdele af dine blogindlæg. Det giver en væsentlig anderledes opmærksomhed, end den du får fra dine egne læsere - hvordan håndterer du det?

Der er ikke så meget hate på mine egne sociale medier, selvom det hænder. Der følger jeg lidt med i kommentarene, for jeg kan godt lide at interagere med mine læsere og være i kontakt med dem. Jeg føler endda at nogle af de meget faste læsere er mine veninder på de sociale medier.

Hvis andre medier udgiver noget om mig, er jeg klar over, at der kan komme en shitstorm af kommentarer - og jeg er ikke den eneste der oplever det. Der er egentlig ALT for meget negativitet i medier efterhånden, så jeg undgår det helt. Man skal simpelthen helt lade være med at læse det.

Jeg er blevet gjort opmærksom på nogle ting via mine venner eller læsere sommetider, men jeg ignorerer alle de opslag. Efter seks år i showbiz, vænner man sig egentlig til at håndtere de ting rimeligt godt.

Vi har lagt mærke til, at du kæmper en god kamp for at legitimisere kvindelige former (Hurra!). Hvorfor er det vigtigt? 

Jeg har blogget så meget om kroppen og om min kamp med at acceptere mig selv i de unge år, så der er også en del af mine læsere, der har åbnet sig op over for mig.

Vi kan relatere til hinanden og man føler, at man ikke er alene om de tanker, man har om, hvordan man ser ud. Det skal heller ikke gå den anden vej selvfølgelig. Altså, det skal ikke være sådan, at kun en slags kropsform er den ideelle.

Jeg er MEGET glad for, at der er fremskridt indenfor accept af den mere kurvede kvindekrop, og bruger klart mine sociale medier til at lave lidt larm omkring det.

Det er ved at blive lidt trættende, at medierne i så mange år har hentydet til, at vi skal træne og være på evig slankekur for at veje de der bestemte kilo og have en helt flad mave og meget stram numse.

Man skal selvfølgelig være god ved sig selv og passe på sit helbred og være aktiv og ikke bare ligge på sofaen. Men alt det der pres med at kvinder skal se ud på en bestemt måde, det skal simpelthen fjernes. Vi kvinder klarer os sgu i forvejen mega godt med alt det, vi skal præstere i disse dage.

@irinathediva - Irina - M.I.L.F @irinathediva

Hvorfor tror du, at folk hater på billeder fra din Instagramsom dette?


Jeg tror, at nogle folk måske forventer, at man er perfekt, når man bliver en offentlig person. Når man så gør noget, som de føler går imod, hvad der er perfekt i deres verden, så virker det til, at de føler sig berettiget til at kritisere på det - netop fordi man er en offentlig person. I det rum eksisterer høflighed og almen respekt til medmennesker åbenbart ikke længere.

Jeg er ikke perfekt - jeg er bare mig, og jeg er bare et menneske. Nogle vil bare gerne finde fejl ved mig hele tiden.

Irina - M.I.L.F

Du er forlovet, så det giver ikke så stor mening for mig at spørge, hvordan man scorer dig - det er ellers et godt go-to spørgsmål for os… Men hvis vi skal tackle den lidt mere generelt: Hvordan slår man(d) benene væk under en selvstændig karrierekvinde?

Jeg tror helt klart, at den rette timing er vigtig. Nogle mænd elsker en kvinde med mange ambitioner og andre kan ikke udstå det.

Jeg tror, at det er en fordel, at man er på samme bølgelængde: Vil nogle af de samme ting og har samme drømme. Især i forhold til det at få børn, er der nogle kvinder, der brænder for det, og nogle der ikke gør.

Jeg tror bare, at det er en rigtig god idé at tage en snak om, hvordan man ser på fremtiden, så man ikke spilder hinandens tid. Det hele faldt bare i hak med Morten og jeg. Vi kendte de samme mennesker og ville de samme ting.

Den ene vidste nærmest med det samme, hvad den anden tænkte, så vi behøvede ikke at tage diskussioner eller skære ting ud i pap for hinanden og han forstod mig bare på så mange punkter fra dag 1 - og jeg er skide mærkelig, jo!

Jeg vil mene, at man nok slår benene væk under en selvstændig kvinde ved at vise hende respekt og give udtryk for, at man har hendes ryg i forhold til hendes projekter og arbejde. Men det går også den anden vej.

Tak for indsigten. Hvilke projekter har du gang i for tiden?


Jeg har en del at se til med at være mor, hjælpe Morten med hans karriere, og ind i mellem også bare at være mig selv. Min blog, arrangementer og møder - det går hverdagen også med.

Derudover er jeg ved at skrive en bog og har altid spændende TV-projekter, som jeg filmer løbende. Der er også andre hemmelige ting på vej. Jeg gør kun det, som jeg er passioneret omkring, og derfor går jeg også 100% ind i de ting. Der er meget, der også bliver sorteret fra. Jeg gider ikke gøre noget halvt, det er ikke min stil.

Medvirkende:

Model: Irina

Blog: IrinaTheDiva.dk, Facebook, Instagram

Fotograf: Christian Grüner

Redaktør: Mikkel M. Vermeulen - Location: OneFunkyFurniture

Del