Connery

Irina: Let's get real

'En del mænd har måske også forestillinger om, at kvinder aldrig spiser, har den glatteste Insta-filter hud på kroppen og går dullet op i makeup 24/7 with a smile on their face! Nej...'

Hvis du er en af de mange, der følger lidt med i hvad Irina har gang i på de sociale medier, kommer det nok ikke som en overraskelse, at Irina i dag har droppet en booty-bombe. 

I løbet af den seneste tid er hun nemlig begyndt at skrive ret passioneret om, hvordan de sociale medier har nået et punkt af overmættet overfladiskhed og perfektionisme, og det tager hun kampen op mod på flere punkter. 

På mange måder rammer hun nok hovedet på sømmet, tendensen går mod det mere autentiske - det hele er blevet lidt for poleret og perfekt. Men måske er hun også blevet en smule mere moden med tiden?

I et blogindlæg tidligere på måneden, beskrev hun hvordan hendes syn på social-medie fame har ændret sig med tiden: 

"I en verden, hvor man kan blive overexposed på de sociale medier, er det nemt og muligt for alle at få opmærksomhed. Jo mere man forarger, jo mere opmærksomhed får man. 
Det interessante herefter er, hvad vil man bruge den opmærksomhed til? For at tage mig selv som eks. så synes jeg i starten, at det var vildt sjovt at nogle kunne genkende mig på gaden, eller når medierne skrev om mig. Lige i starten havde jeg den der “ej, jeg er vist blevet kendt” – følelse! Silly girl. Herefter oplevede jeg, at jeg blev kontaktet af et par andre reality-kendisser, der synes det kunne være vildt sjovt at lave falske historier og  tippe det til medierne. Ikke SÆLGE! Bare tippe, så de kunne få omtale og overskrifter, fordi de havde fået et fame-kick ud af det en gang og blev afhængige og “tørstige” af det. Her er det essentielt at forstå, at det er insane nemt at lave falske overskrifter, drama og forarge."

ANNONCE

Helt personligt synes jeg, at det er et ret interessant kig ind i, hvordan SoMe kendis-maskinen virker indefra. Og et se hvordan dem der virkelig flytter sig, også forstår at ændre deres fokus til noget mere holdbart. 

"Mine #lifegoals (see the sarcasm) på de sociale medier er måske, at de unge mennesker kan se lidt mere igennem det hele og at jeg selv viser flere sider af livet." fortsætter Irina i indlægget. 

ANNONCE

I dag har hun så postet et ganske ærligt billede på Instagram, der er helt autentisk til #nofilter konceptet. Og her er det bliver bagdelen også til en fordel, selvom hun står frem uden nogen form for photoshop eller filtre. 

"En del mænd har måske også forestillinger om, at kvinder aldrig spiser, har den glatteste Insta-filter hud på kroppen og går dullet op i makeup 24/7 with a smile on their face! Nej... vi har appelsinhud og vi har strækmærker og vi har uren hud til tider og vi er freaking menneskelige!"

Det er der nok noget om, og især de unge knægte har nok lidt svært ved at gennemskue det. Jeg har siddet lidt og tænkt over, om vi her på Connery.dk, som medie, har et medansvar for nogen gange at skabe urealistiske idealer? Måske. Vi opsætter perfekte scenarier af flotte piger, og jo en del af vores feature-fotoshoots får en lille omgang i photoshop, men det er inden for rammerne af det pågældende koncept - primært lidt ændring i lyssætningen og tonerne, og måske et filter der understreger stemningen.

Men vi vil ligeså gerne fremvise det autentiske og naturlige - og det skal vi måske forsøge at blive en smule bedre til her i 2017. 

Anyways, med Irinas velsignelse er der her et styk realityshaking booty in your face. 

LETS GET REAL! 🚫Sådan ser det ud..! ———————————————————————— Billedet er uredigeret og her er det så... noget jeg ville poste længe, men ikke været modig nok til, før nu! Sådan ser min appelsinhud ud og det gør mig da ikke til et dårlige/grimmere/mindreværdigt menneske, selvom nogle synes det er ulækkert eller at jeg er for tyk for deres smag. Jeg skal heller ikke tabe mig eller skynde mig i centeret og lave 200 daglige squats, hvis det ikke er det jeg har lyst til. En del mænd har måske også forestillinger om, at kvinder aldrig spiser, har den glatteste Insta-filter hud på kroppen og går dullet op i makeup 24/7 with a smile on their face! Nej... vi har appelsinhud og vi har strækmærker og vi har uren hud til tider og vi er freaking menneskelige! Min appelsinhud begyndte så småt at komme for 11 år siden og blevet mere tydeligt med årene. Jeg har nu i flere år blogget om bodyimage og taget diverse emner op, og ved at der er behov for andet end perfektion, men altså jeg synes jo at jeg ser ud som jeg skal. Jeg er mig! Hvis jeg skulle sammenligne med idealerne kunne jeg da finde masser af fejl, men hvis man dagligt kun finder fejlene, så bliver man trist. Og fra jeg var 18-23 år var jeg meget trist over det, for jeg var ikke som de var i bladene, så mig ville ingen have. It was all in my mind! Ros jer selv, elsk jer selv og ryst med numsen og appelsinhuden. Vi kvinder bliver bombarderet med overskrifter som "sådan slipper du for cellulitis" indtil vi nærmest skammer os over at vise det frem i bikini på stranden, selvom de fleste af os har det. Jeg slipper ikke af med det og jeg nægter at føle, at jeg bør skamme mig over det og prøve at få det væk... for det er faktisk noget der har gået mig på. Her i 2017 føler jeg, at vi bør tage de sociale medier i en mere realistisk retning og ikke fremstille en stræben efter perfektion på alle aspekter. Det vil jeg i hvert fald prøve på, og det føles som det rette næste skridt efter mine mange indlæg om selvtillid og bodyimage. Let's get real! 😘 | #cellulite #bodypositive #rosdinbody #dropidealerne

A photo posted by IRINA OLSEN (@irinathediva) on

ANNONCE

Følg gerne med på min personlige side, hvis du primært er interesseret i mine mere personlige blogindlæg og interviews.

Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt